Land van Horne zoekt een

Collega's gezocht voor uitbreiding van Eegelshoeve in Someren

Dienstverband

20 - 32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Someren

Werkvelden

Ouderenzorg

Locatie Eegelshoeve gaat uitbreiden en is daarom op zoek naar collega's die het team komen versterken

WOONZORGCENTRUM EEGELSHOEVE ZOEKT NIEUWE COLLEGA'S!

Woonzorgcentrum Eegelshoeve gaat dit jaar uitbreiden. Vind je het leuk om in een team met betrokken zorgprofessionals te bouwen aan de beste ouderenzorg? Dan drinken we graag een kop koffie met je!

Eegelshoeve is een modern en sfeervol woonzorgcentrum in Someren. Vroeger was op deze plaats een kasteel, en later een boerderij met de naam Eegelshoeve te vinden. Hier dankt het woonzorgcentrum, dat in 2010 gerealiseerd is, haar naam aan. In Eegelshoeve vind je alle vormen van ouderenzorg en diverse voorzieningen onder één dak.

Het woonzorgcentrum bestaat momenteel uit 4 groepswoningen waar we intensieve zorg bieden aan 26 ouderen met dementie. Voor het creëren van extra woonplekken worden 3 groepswoningen uitgebreid. Ook de 6 appartementen die tot voor kort verhuurd werden aan GGZ Oost-Brabant worden aangepast, zodat ze bewoonbaar zijn voor mensen met dementie of een somatische aandoening. De andere voormalige groepswoningen van de GGZ worden verbouwd tot 1 groepswoning. Tevens zijn er 60 huurappartementen van Wonen Limburg met voorzieningen gericht op veilig en comfortabel wonen, hier biedt Land van Horne thuiszorg. Dit deel van het gebouw blijft ongewijzigd.

Ook heeft Eegelshoeve een Gasterij, waar heerlijk gegeten kan worden en waar welzijnsactiviteiten worden georganiseerd. Iedereen is welkom bij Eegelshoeve.

Voor de uitbreiding van Eegelshoeve, zijn we op zoek naar nieuwe collega's in de functies van:

HELPENDE / VERZORGENDE IG / WELZIJNSMEDEWERKER / VERPLEEGKUNDIGE

Onze functies in het kort:

  • Helpende (Plus). Als Helpende draag je zorg voor de ondersteuning, verzorging en begeleiding van de bewoners. Op basis van de afspraken in het zorg-leefplan houd jij het welzijn van onze cliënten in de gaten. Je functie wordt gewaardeerd in FWG 25 (min. € 2.025,02 en max. € 2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur en je wordt ingeschaald op basis van diploma en werkervaring). Je zorgt voor een veilige en prettige woonomgeving en hebt aandacht voor de bewoner en diens familie. Naast het verzorgen, help je ook bij het eten, drinken en kleine activiteiten. Uren zijn mogelijk tussen de 24 en 32 uur per week.
  • Verzorgende IG. We hoeven jou niet uit te leggen wat jouw vak inhoudt. Werken met je hart staat bij jou centraal, want als zorgprofessional voel je je betrokken bij onze bewoners. Jij blinkt uit in je vak en verleent goede, professionele zorg. Samen met jouw collega's wil je de best mogelijke zorg verlenen en deel je jouw kennis en ervaring. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg. Als gediplomeerd Verzorgende IG zijn de werkzaamheden o.a.: observeren, het verrichten van verpleegtechnische handelingen, medicijnverstrekking en je ziet toe op het juiste gebruik ervan. Je assisteert behandelaars en begeleidt, stimuleert en motiveert onze bewoners bij ADL-activiteiten. Ook begeleid je leerling-verzorgenden. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden, voor 24 tot 36 uur per week in FWG 35 (min. € 2.200,70 en max. € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Je wordt ingeschaald op basis van je diploma en werkervaring) plus reiskosten en een eindejaarsuitkering.
  • Welzijnsmedewerker. Als welzijnsmedewerker draag je zorg voor de individuele en groepsgerichte begeleiding van de bewoners. Je biedt dag structuur (opzet, voorbereiding en uitvoering van een gevarieerd aanbod van activiteiten), in overeenstemming met hun wensen en behoeften. Je begeleidt en observeert en neemt deel aan zorgleefplan besprekingen en stelt begeleidingsplannen op. Je ontwikkelt (nieuwe) activiteiten en onderhoudt contacten met familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Daarnaast ondersteun je de zorgassistentes in de huiskamer en ondersteun je je zorgcollega's bij lichte zorgtaken in het kader van welzijn. Je functie is gericht op het welbevinden van de bewoner en je legt de verbinding tussen de bewoner, het netwerk en de zorg. Heb je een Mbo-opleiding richting SPW of MMZ3 of ben je Verzorgende IG gediplomeerd en wil je wat minder aan het bed werkzaam zijn en meer in het welzijn betekenen? Dan drinken we graag een kop koffie met je. Samen met jou kijken we graag naar de uren (tussen de 16 en 24 uur per week)en wordt je ingeschaald in FWG35 op basis van diploma en werkervaring (min. € 2.200,70 en max. € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur).
  • Verpleegkundige. Ben jij die bevlogen verpleegkundige die het leuk vindt om te coachen, verpleegtechnische handelingen te toetsen en een actieve rol te hebben in de uitbreiding van de locatie Eegelshoeve? Dan is deze vacature misschien een mooie uitdaging voor jou! We kunnen jou regelmaat bieden in de onregelmatigheid! Het aantal uren dat we kunnen bieden is 24 – 36 uur per week en stemmen we graag samen met jou af. Samen tillen we de zorg naar een hoger niveau. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en je salaris wordt bepaald op basis van je opleiding (Mbo of Hbo) en komt in FWG45 op basis van diploma en werkervaring (min. € 2.573,52 en max. € 3.471,49) of FWG50 (min. € 2.863,68 en max. € 3.942,98). Het onderscheidend vermogen van Eegelshoeve is gelegen in de toepassing van leefcirkels en het maatwerk dat we kunnen bieden. Je levert een positieve bijdrage aan de nieuw te vormen werkprocessen, zoals: het verstevigen van de samenwerking met het wijkteam, coachen van medewerkers, ondersteunen van de teamleider, het scholen van medewerkers in verpleegtechnische handelingen, begeleiden van leerlingen en het  uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. 

Interesse?
Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature via de button: 'solliciteer direct' op deze pagina en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat! Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Loes Hunnekens, teamleider Eegelshoeve, op T 088 - 987 82 68 of via TM.Hunnekens@landvanhorne.nl. Reageren kan tot en met 21 augustus 2022 en daarna krijg je zo snel mogelijk een reactie van ons omtrent je sollicitatie.