Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Week van Zorg en Welzijn; groot succes!

Het was een groot succes, deze 6e editie! Bekroond met koninklijk bezoek en een recordaantal geopende locaties.

Van maandag 12 t/m zaterdag 17 maart organiseerden meer dan 1.400 locaties activiteiten om te laten zien hoe het is om in de zorg- en welzijnssector te leren en te werken. Dit recordaantal geopende locaties trok een groot aantal bezoekers. Op de openingsdag van de zesde Week van Zorg en Welzijn vereerde Koning Willem-Alexander de sector met een werkbezoek. Verder zorgden de 24-uurs zwemmarathon van Maarten van der Weijden en de speciale zorg- en welzijnstourbus voor de nodige aandacht. Diverse lokale en landelijke pers deden verslag van de week en de uitdagingen waar de sector voor staat.

Onze regio
Maar liefst 120 locaties organiseerden een open dag of activiteit in deze week. Van rondleiding tot het volgen van een workshop. Een enorm variërend aanbod voor alle publiek.

Maandag 12 maart zwom Maarten van der Weijden in het zwembad van Koraal Maasveld samen met cliënten. Vlogger Gewoon Thomas en Tim Haars (landelijk lespakket zorg en welzijn) bezochten Koraal St. Anna op vrijdag en bezorgende groep 8 kids een geweldig middag, samen met veel andere Koraal kanjers. Ook Shary An (bekend van The Voice) bezocht St. Anna en Sevagram.

 

Koraal Maasveld; kick off met Maarten en L1


Gewoon Thomas en Tim Haars - Bustour bij Koraal St. Anna


Shary An in gesprek met tafelheren tijdens de PowerXperience

 

De 14 samenwerkende regionale werkgeversorganisaties uit zorg en welzijn – verenigd in RegioPlus – organiseren de jaarlijkse Week van Zorg en Welzijn om een realistisch beeld over de sector over te brengen; zorgmedewerkers en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en toewijding en tegelijkertijd potentiele werknemers te interesseren voor een toekomst in deze betekenisvolle sector.

Save the date
De volgende Week van Zorg en Welzijn is van 11 t/m 16 maart 2019!

Facebook

Deel dit nieuwsbericht