Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Terugblik Week van Zorg en Welzijn 2019

We kijken alweer terug op een mooie Week van Zorg en Welzijn.

In Limburg werden er door ruim 80 locaties activiteiten georganiseerd voornamelijk gericht op de personen die een loopbaan in de Zorg overwegen!

De Week van Zorg en Welzijn 2019 werd maandag 11 maart feestelijk geopend op Paleis Soestdijk. Maar liefst veertien vaandeldragers uit zorg en welzijn werden deze middag officieel gehuldigd door ambassadeur Angela Groothuizen, staatssecretaris Blokhuis en de burgemeester van Baarn Mark Roell.

De vaandeldragers komen uit veertien regio's van Nederland en uit veertien branches binnen zorg en welzijn. Samen openden zij de Week van Zorg en Welzijn 2019. De Vaandeldragers zijn geselecteerd door de veertien regionale werkgeversverenigingen die verenigd zijn in RegioPlus. 

Onze Limburgse vaandaldrager komt uit de gehandicaptenzorg en is Randy Beeren. Randy werkt bij PSW, locatie Melick.

De aanwezigen werden toegesproken door cabaretier Paul Haenen, die voorafgaand aan de huldiging een korte preek gaf als zijn alter ego Dominee Gremdaat. De Week van Zorg en Welzijn staat dit jaar in het teken van zij- en herinstromers. Met meer dan 33.000 vacatures binnen deze sector in het derde kwartaal van 2018 zijn er volop kansen voor nieuw talent, ook voor mensen zonder medische achtergrond. Daarom openen honderden organisaties hun deuren om mensen te laten zien hoe dankbaar en divers het werk in zorg en welzijn kan zijn.

De Week van Zorg en Welzijn vond plaats van 11 tot en met 16 maart.

 

 

 

 

 

 

Facebook

Deel dit nieuwsbericht