Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Doe mee aan de Week van Zorg en Welzijn - 12 t/m 17 maart 2018

En laat je zien in de Special en tijdens de Week van Zorg en Welzijn van 12 t/m 17 maart 2018


Meedoen is opvallen
Doe mee aan de WZW2018, en laat jullie organisatie extra opvallen in deze week. Pak die kans om nieuwe cliënten of vrijwilligers aan te trekken en familieleden en vrienden van werknemers of cliënten een goed beeld van het reilen en zeilen binnen de organisatie te geven. Jullie organisatie kan zich tijdens deze week met uiteenlopende activiteiten presenteren; welke dag(en) jullie deelnemen, bepalen jullie natuurlijk zelf. Op 30 november jl. vond de KICK OFF bijeenkomst plaats in Roermond. De presentatie die werd gegeven, kun je aanvragen via c.dorenberg@zorgaanzet.org.

Wij helpen jullie!
Zorg aan Zet coördineert zoals altijd de Week van Zorg en Welzijn voor Limburg. Naast activiteiten op maat speciaal voor jongeren, wordt landelijk onder meer het tv programma Heel Holland Zorgt opgenomen. Jongeren worden nadrukkelijk benaderd bij de WZW activiteiten door (landelijk en regionaal) social media en de inzet van vloggers. 

De landelijke huis-aan-huis special heeft natuurlijk weer een Limburgs katern. Daarnaast is een ideeënboekje samengesteld, met succesvolle activiteiten van de afgelopen jaren die als inspiratie kunnen dienen. Achter de schermen wordt nu al, gezamenlijk met alle andere regio’s, hard gewerkt aan de voorbereidingen waaronder promotie, sponsoring, samenwerking met derden etc. etc.


De huis-aan-huis uitgave
De landelijke editie wordt verspreid in de aanloop van de Week van Zorg en Welzijn door heel Nederland. Limburg heeft haar eigen katern. Via deze link lees je alles over dit katern en de opties voor adverteren. Wacht niet te lang, want VOL=VOL.


Inspiratie opdoen!
Via deze terugblikmovie en diverse flyers kun je inspiratie opdoen voor jullie week van zorg en welzijn:

  • Jaaroverzicht 2017 - link
  • Ideeënboek - link
  • Wervingsflyer - link
  • Presentatie Kick Off bijeenkomst - link
Meld je organisatie aan
Aanmelden voor deelname aan de Week van Zorg en Welzijn kan al door een bericht te sturen naar m.vanoers@zorgaanzet.org. Exacte details over het programma zijn nu nog niet nodig, wel handig voor de Special. Indien programma's al bekend zijn, kunnen deze worden vermeld. Dat zorgt weer voor extra exposure!

Twitter @zorgnetlimburg
Ongeveer 2 dagen geleden
Nieuwe vacature: Ergotherapeut Expertise regio Horst en Gennep, 170329 bij Dichterbij https://t.co/JLZMH1R6iP
Ongeveer 3 dagen geleden
Nieuwe vacature: Basispsycholoog, Psychotherapeut en GZ-psycholoog bij Mondriaan, Kinderen en Jeugdigen https://t.co/WYI6tfe15e
Ongeveer 3 dagen geleden
Nieuwe vacature: Consulent servicebureau (36 uur per week) bij Sevagram https://t.co/nmLspSeHIr
Facebook

Deel dit nieuwsbericht