Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Wil je werken in zorg en welzijn? Dan verdien je kansen!

Maak werk van je loopbaan
Sterk in je werk, zorg voor jezelf 

 

  • Je hebt al een tijd niets aan je loopbaan gedaan.
  • Je wilt stappen zetten, maar je weet niet hoe.


Het project Sterk in je werk biedt je gratis en vrijblijvend een gesprek aan met een onafhankelijk loopbaanadviseur. Of maak gebruik van onze andere mogelijkheden om je te verbeteren op de arbeidsmarkt. Onze coaches weten wat er nodig is om aan het werk te komen of te blijven in zorg en welzijn. Samen kijken jullie wat je kunt, wat je wilt en waar je goed in bent. Door het maken van een beroepentest, het vinden van een goede training of opleiding of door hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief en cv.

Sta sterk in je werk en zorg voor jezelf! Er is meer mogelijk dan je denkt!


Meld je aan!

Grijp je kans en vul het aanvraagformulier in. Ga hiervoor naar de website www.sterkinjewerk.nl. We nemen daarna contact met je op voor een afspraak bij jou in de omgeving.


Voor wie?

Voor iedereen die in zorg en welzijn wil werken of werkt. Het werken in de zorg verandert, verander mee! Wij helpen je graag.

Bekijk hier de informatiefolder.

 

Inmiddels heeft de 1.000ste deelnemer zich aangemeld!

 

Twitter @zorgnetlimburg
Ongeveer 5 uur geleden
Nieuwe vacature: Manager bedrijfsvoering bij MAASTRO Clinic https://t.co/mLqBxitdCy
Ongeveer 5 uur geleden
Nieuwe vacature: Manager Informatisering en Automatisering bij Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL) https://t.co/7ZIrsgrEf8
Ongeveer 6 uur geleden
Nieuwe vacature: Gespecialiseerd thuisbegeleider, team Roermond bij De Zorggroep, sector Groene Kruis Thuiszorg https://t.co/fzeDIQvjm5
Facebook

Deel dit nieuwsbericht