Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Vlogs You Tuber Thomas van Grinsven

YouTuber Thomas van Grinsven gaat voor de Week van Zorg en Welzijn een dagje meelopen bij Nusantara Zorg waar ze bijzondere cultuurspecifieke zorg verlenen aan ouderen met een Nederland- Indische of Indonesische achtergrond. In zijn vlog laat hij zien wat hij meemaakt en hoe hij deze dag beleeft.

 

 

Zijn vlogs zijn ook te zien in het programma Heel Holland Zorgt. Dit wordt iedere zaterdag om 16:30 uitgezonden op SBS6.

 

Is je interesse gewekt voor zorg en welzijn en wil je meer weten over leren en werken in deze sector? Kijk dan op www.youchooz.nl voor meer informatie over opleidingen.

 

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien! De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. www.weekvanzorgenwelzijn.nl

Twitter @zorgnetlimburg
Ongeveer 53 minuten geleden
Nieuwe vacature: Helpende - Maasduinen Staete 23, Bergen bij De Zorggroep https://t.co/bqQ5WzRHQy
Ongeveer 1 uur geleden
Nieuwe vacature: Z Verpleegkundige bij Woonzorgcentrum Scharwyerveld https://t.co/Rt1241OK9M
Ongeveer 1 uur geleden
Nieuwe vacature: Ambulant Behandelaar bij Mondriaan, Volwassenen https://t.co/QZd2AFqu2v
Facebook

Deel dit nieuwsbericht