Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Week van Zorg en Welzijn 11 t/m 16 maart 2019: Doe mee!

De (landelijke) Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019!

 Angela Groothuizen de mabassadeur van de Week van dit jaar nodigt je van harte uit om mee te doen!

 

Informatie voor zorg- en welzijnsorganisaties
De landelijke voorbereidingen voor de Week van Zorg en Welzijn 2019 zijn weer van start gegaan! RegioPlus en de veertien regionale werkgeversorganisaties, waarvan Zorg aan Zet er een is, geven ieder jaar vorm aan de invulling van de landelijke hoofdlijnen.
Voor dit jaar is bepaald dat de primaire doelgroep waarop we ons gaan richten middels social media, de zorgspecial e.d. de zij-instromers, herintreders én de huidige medewerkers in zorg en welzijn zijn.
Gezien de aansluiting tussen RegioPlus, de werkgeversorganisaties en de Ik Zorg campagne van het Ministerie van VWS is het goed om op bovengenoemde doelgroepen te focussen, dit versterkt elkaar.

Activiteiten in de Week van Zorg en Welzijn
De afgelopen jaren bemerkten wij jullie toenemende focus op het werven van nieuw personeel, zo werden er vacaturemarkten, speeddates e.d. georganiseerd. Gezien de doelgroepen die in 2019 worden aangesproken lijkt het ons goed dat deze trend wordt voortgezet! Wij zullen deze activiteiten dan ook volop promoten via onze kanalen (social media, zorgnetlimburg).

Jullie worden van harte uitgenodigd om binnen jullie organisatie na te denken of jullie dit jaar (ook weer) meedoen en op welke manier. Wil je graag ideeën opdoen? Klik dan op onderstaande foto.

 

 

In 2019 wordt op de landelijke website een nieuw activiteitenoverzicht geplaatst waarin een bezoeker makkelijker de activiteiten kan vinden die er georganiseerd worden door de zorg- en welzijnsorganisaties. Deze tool wordt ook volledig geïntegreerd op zorgnetlimburg.nl. Deze tool is binnenkort te vinden op deze website!

De Zorgspecial (Week van Zorg en Welzijn krant)
Landelijk wordt er ook in 2019 een zorgspecial uitgebracht. De zorgspecial wordt verspreid in de aanloop van de Week van Zorg en Welzijn 2019, in een oplage van ca. 435.000 stuks. Het landelijke deel bestaat uit 12 pagina's. Het regionale deel is inmiddels 16 pagina’s. 

Wil je meer weten over deze week, neem dan contact op met Marieke van Oers via m| m.vanoers@zorgaanzetorg.org, t| 0475 577 555.
Ook kun je via dit mailadres het format opvragen voor het opnemen van jullie activiteiten in deze week tbv het activiteitenoverzicht.

Facebook

Deel dit nieuwsbericht