Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Obstetrie verpleegkundige (19-136 )

Dienstverband

1 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

'Vrouw, kind en gezin, onze gezamenlijke passie in elke fase' is onze visie samen met de kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect is dit de basis van ons handelen.

Wie ben jij?

Als obstetrie verpleegkundige heb je een coördinerende rol in het zorgproces. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt de zwangere, barende, kraamvrouwen en pasgeborenen en neemt deel aan multidisciplinair overleg. Je verleent geprotocolleerde medische zorg onder supervisie van een klinisch verloskundige of medisch specialist. Daarnaast treed je handelend op in acute situaties en roep je tijdig hulp in van de juiste behandelaar. Je bent in deze functie continue bezig met observeren, signaleren en rapporteren. Je bent in staat om op enthousiaste en motiverende wijze een bijdrage te leveren aan de zorg voor de patiënt, waarbij communicatieve en sociale vaardigheden belangrijk zijn. Je draagt onze visie uit en laat dit terugkomen in jouw handelen. Verder ben je een betrokken en klant- en kwaliteitsgerichte teamspeler, en werk je probleemoplossend en planmatig. Je bent positief kritisch, goed in staat om met veranderingen om te gaan, zaken te signaleren en op verschillende niveaus te bespreken.

Jouw nieuwe werkplek

Alle zorg voor (aanstaande) moeders en kinderen is in het Moeder en Kind Centrum zijn bij elkaar op één afdeling gevestigd, dus zowel de verloskundige als kindergeneeskundige zorg. In het MKC wordt 24/7 zowel geplande als ongeplande zorg geleverd. In onze medische en verpleegkundige zorg staat het gezin centraal. Onze gezinsgerichte zorg (family centered care) is erop gericht om elk gezin waar nodig te ondersteunen en te begeleiden met respect voor hun wensen en opvattingen. Er is een nauwe samenwerking met het kind team binnen het Moeder en Kind Centrum.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige
  • Je hebt de vervolgopleiding tot obstetrie verpleegkundige succesvol afgerond of bereid deze te volgen

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als obstetrie verpleegkundige. Wij bieden jou een leuke uitdagende baan binnen een team van enthousiaste medewerkers waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van de gevolgde opleiding in functiegroep 45 of 50 waarbij ook een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of een keer meelopen op de afdeling? Bel dan met Tanja Nikolic, teamleider, op telefoonnummer 06-46206238 of Vera Janssen, teamleider, op telefoonnummer 0475 - 38 2446.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Tot 24 oktober kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op maandag 28 oktober in de ochtend, we willen je vragen hier rekening mee te houden.