Zuyderland zoekt een

(Oncologie) Verpleegkundige (36 upw, locatie Sittard-Geleen)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

De (oncologie) verpleegkundige verleent verpleegkundige zorg aan patiënten met kanker en is in staat deze zorg te verlenen in een vaak hoog complexe verpleegsituatie. Wil jij ons team versterken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Jouw nieuwe baan

Het verpleegkundig oncologisch centrum bestaat uit een klinische long- en interne oncologie/hemotologie afdeling, de chirurgische oncologie en een oncologisch dagcentrum. Als (oncologie) verpleegkundige van het Verpleegkundig Oncologisch Centrum (VOC) met als aandachtsgebied oncologische chirurgie/ interne-, long oncologie, heb jij de regie in handen! Je voorziet in de zorgbehoefte van de patiënt zowel voor wat betreft de verpleegtechnische handelingen als de psychosociale behoefte. Tevens bewaak je de voortgang, de kwaliteit en de continuïteit van het zorgproces door als intermediair op te treden tussen de arts, de patiënt, de familie en andere hulpverleners. Je hebt veel interne en externe contacten en je vindt het leuk om actief mee te denken over het beleid van de verpleegeenheid.

Als (oncologie) verpleegkundige op het oncologisch dagcentrum draag je zorg voor patiënten die poliklinisch behandeld worden met chemo-/immunotherapie.

Wat neem je mee?

Je verleent de totale verpleegkundige zorg en je hebt het vermogen om je in te leven in de patiënt en zijn naasten. Daarbij straal je rust uit, luister je goed en communiceer je op een duidelijke en plezierige manier.

 • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige MBO (niveau 4) of HBO-V (niveau 5-6)
 • Je bent geregistreerd in het BIG register.
 • Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding tot Oncologie Verpleegkundige of je bent bereid deze te volgen.

   

 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een werkweek van gemiddeld 36 uur, in overleg kan de arbeidsduur ook 28/32 uur bedragen. De werkdagen zijn maandag t/m zondag waarbij in alle diensten wordt gewerkt.
 • Een salaris in FWG 45 met een bruto maandsalaris van € 2.554,- tot € 3.468,- of in FWG 50 met een bruto maandsalaris van € 2.759 tot € 3.922,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring en opleiding.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

 

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

 

Welkom in het team

 

‘Je komt terecht in een groot en betrokken team dat zich verantwoordelijk voelt voor de te leveren zorg. We doen ons uiterste best om een omgeving te creëren waarin je als verpleegkundige wordt gestimuleerd en waarin vrijheid en onafhankelijkheid van belang zijn. Jouw persoonlijk talent wordt gewaardeerd. Tevens heb je de mogelijkheid om te participeren in besluitvorming, waarbij erkenning wordt verkregen en je de mogelijkheid hebt om diepgang te creëren in je reeds verkregen kennis.’ Aldus namens een van jouw toekomstige collega-verpleegkundigen.

We hebben binnen het VOC een team van 70-80 medewerkers (inclusief secretaresses, medewerker zorg, etc.).

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Mirjam van der Mark (088-4595801), Mark Thijssen (088-4595501) of Priscilla Starren van Doorn(088-4591874).

De selectiegesprekken vinden op donderdag 25 augustus in de ochtend op locatie Sittard-Geleen plaats.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.
Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.