Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Oncologieverpleegkundige (19-171 )

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Word jij onze nieuwe oncologieverpleegkundige?
Vacaturenummer 19-171, 30-36 uur per week (andere uren in overleg mogelijk)

Wie ben jij?
Als oncologieverpleegkundige begeleid en verzorg je oncologische patiënten met een specialistisch karakter onder supervisie van een medisch specialist. Daarnaast informeer, adviseer en verzorg je intensief de oncologische patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de oncologische patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen oncologische patiënt. Daarnaast volg je bijscholingen en geef je voorlichting.

Jouw nieuwe werkplek
De verpleegafdeling oncologie en interne geneeskunde maakt onderdeel uit van de kliniek beschouwend. De afdeling is een gecombineerde afdeling met in totaal 29 bedden. Het is een dynamische afdeling waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben de verpleegkundige op de afdelingen ook hun eigen aandachtsgebieden en is er veel oog voor ontwikkeling.

Het oncologisch dagcentrum bestaat uit 6 stoelen en 2 bedden in een poliklinische setting. Als oncologieverpleegkundige werk je afwisselend op de verpleegafdeling alsook binnen het oncologisch dagcentrum. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende disciplines om de zorg goed op elkaar af te stemmen.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een in service opgeleid MBO of HBO verpleegkundige met een afgeronde opleiding tot oncologieverpleegkundige;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, stressbestendig, integer en assertief is;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken.
Zit je op dit moment in de afrondende fase van de opleiding tot oncologieverpleegkundige en heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren.

Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als oncologieverpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50 - volgens de cao ziekenhuizen waarbij een contract voor onbepaalde tijd ook tot de mogelijkheden behoord. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Dorien Rijt
+31 6 29329702
dorien.vanrijt@lzr.nl