Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Oncologieverpleegkundige (21-183)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
De verpleegafdeling oncologie zoekt een gediplomeerd oncologieverpleegkundige!
Word jij onze nieuwe collega? Vacaturenummer 21-183, 32-36 uur per week.

Wie ben jij?
Als oncologieverpleegkundige begeleid en verzorg je oncologische patiënten met een specialistisch karakter onder supervisie van een medisch specialist. Daarnaast informeer, adviseer en verzorg je intensief de oncologische patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de oncologische patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen oncologische patiënt. Daarnaast volg je bijscholingen en geef je voorlichting.

Jouw nieuwe werkplek
De verpleegafdeling interne geneeskunde, MDL & oncologie maakt onderdeel uit van de kliniek beschouwend. De afdeling is een gecombineerde afdeling met in totaal 29 bedden. Het is een dynamische afdeling waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben de verpleegkundige op de afdelingen ook hun eigen aandachtsgebieden en is er veel oog voor ontwikkeling. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende disciplines om de zorg goed op elkaar af te stemmen. Het oncologisch dagcentrum bestaat uit 6 stoelen en 2 bedden in een poliklinische setting. Als oncologieverpleegkundige werk je afwisselend op de verpleegafdeling alsook binnen het oncologisch dagcentrum. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende disciplines om de zorg goed op elkaar af te stemmen.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een gediplomeerd oncologieverpleegkundige;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie;
  • Je wilt jezelf de komende jaren nog verder ontwikkelen.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als oncologieverpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Dorien van Rijt, teamleider, telefoonnummer, 06-29329702. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Dorien Rijt
+31 6 29329702
dorien.vanrijt@lzr.nl