Radar zoekt een

Onderhoudsmedewerker Radar

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Overige

De functie

De functie maakt onderdeel uit van de afdeling Facilitair/ICT, welke centraal geleide ondersteuning biedt aan de clusters in de zorg en de overige ondersteunende diensten op het gebied van inkopen van diensten en middelen en gebouwonderhoud.

Als Onderhoudsmedewerker doe je de voorbereiding van en verricht je diverse kleine onderhoudswerkzaamheden. Je signaleert onderhoudswerkzaamheden (uit de MJOP) en rapporteert deze aan de medewerker facilitaire zaken. Het testen van BMI en de NEN 3140 behoort ook tot jouw taken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Zoals je ziet een gevarieerde baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Wie ben jij?

  • Je hebt een lagere technisch onderwijs denk- en werkniveau door middel van een vakgerichte opleiding en werkervaring is vereist.
  • Je kunt werken met relevante apparatuur welke noodzakelijk is voor een efficiënte taakvervulling.
  • Sociale vaardigheden zoals omgangsvormen, tact en inlevingsvermogen zijn van belang in contacten met klanten;
  • Je beschikt over voldoende computervaardigheden;
  • Rijbewijs B is vereist BE is gewenst.

Aandacht

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. We nemen je serieus. Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag! 

Praktisch
Het betreft een dienstverband voor36 uur per week, tijdelijk voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en een 24 uurs bereikbaarheidsdienst. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 30.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan bij voorkeur per mail contact op met Robert Cox, manager Facilitair/ICT via rc.cox@radar.org of Thomas Loo, onderhoudsmedewerker via t.loo@radar.org .