Kempenhaeghe zoekt een

Ondernemende secretaresse Leerslapen

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heeze

Werkvelden

Ziekenhuizen

Geniet jij van pionieren, een grote diversiteit in taken, zaken uitzoeken, structureren, ondersteunen van managers en professionals in de breedste zin van het woord? Ben je flexibel, werk je efficiënt, klantgericht en ben je sociaal en vriendelijk? Dan is Kempenhaeghe op zoek naar jou.

Wij zoeken een pro-actieve duizendpoot met de mentaliteit “ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk wel dat ik het kan” voor het ondersteunen van de activiteiten rondom ons initiatief Leerslapen.

Wat is Leerslapen?
Leerslapen is een initiatief van Kempenhaeghe dat huisartsen en arbodiensten helpt mensen met slaapproblemen beter te kunnen behandelen. Veel mensen (maar liefst 10%) van de Nederlandse bevolking heeft er last van en dat zorgt voor allerlei problemen, o.a. bij het dagelijkse functioneren. Als expertisecentrum weten we alles van slaap en die kennis delen we graag met andere zorgprofessionals. Leerslapen is het platform dat deze kennis aanbiedt en zorgprofessionals traint zodat slaapproblemen eerder worden herkend en meer patiënten toegang krijgen tot de juiste behandeling.

In mei gaan we starten met de introductie van dit platform en voor dit nieuwe initiatief zijn we op zoek naar onze eerste ondernemende secretaresse.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als secretaresse van het platform Leerslapen ben je:

- Het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (vb huisartsen).

 • Je inventariseert de vraag en behoefte van deze klant.
 • Je zorgt voor een goede overdracht en vastlegging van de vraag en deelt deze met betrokken zorgprofessionals en management voor het afstemmen van vervolgstappen.
 • Je verzorgt het opstellen van offertes voor klanten.

- Het eerste aanspreekpunt voor onze organisatie:

 • Intern voor onze zorgprofessionals, ondersteunende diensten zoals Financiën, Informatisering & Automatisering en Marketing en Communicatie.
 • Extern voor de ontwikkelaar van het platform Leerslapen.nl.

- Je verzorgt de onderstaande administratieve taken:

 • Je verwerkt de digitale aanmeldingen voor trainingen of begeleide casuïstiek bespreking. Dit betekent:
 1. Het plannen van trainingsmomenten en/of begeleide casuïstiek inclusief trainers/begeleiders en een [trainings]ruimte.
 2. Het verzorgen van de communicatie richting de cursisten.
 3. Na het succesvol afronden van de trainingen maak je de certificaten aan en verwerk je de behaalde accreditatiepunten.
 • Je zorgt ervoor dat het facturatieproces goed loopt en wordt afgerond.

- Je stelt op verzoek managementrapportages op.

- Je actualiseert de website van Leerslapen.nl in afstemming met de afdeling Marketing en Communicatie.

Tot slot zijn er tal van andere activiteiten denkbaar die aan de orde van jouw dag kunnen zijn. Denk hierbij aan het delen van jouw ervaringen om nieuwe processen efficiënt in te richten. Het aanleveren van input voor de social media kanalen.

Wat breng jij mee

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie, kennis van MS Office.
 • Kennis over slaapproblemen is niet nodig.

Wij bieden wij jou?

 • Aanstelling voor bepaalde tijd in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij succes van het platform is de intentie het contract om te zetten naar een contact voor onbepaalde tijd.
 • Uren 24 uur per week, bij voorkeur verdeelt over 4 dagen.  
 • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 40, maximaal € 3.160 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Inschaling is afhankelijk van de werkervaring.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%.
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiele telefoon of lidmaatschap sportschool.
 • Volop (door)groeimogelijkheden.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw J. Dijstelbloem, directiesecretaris Cure, bereikbaar per e-mail via dijstelbloemj@kempenhaeghe.nl of telefonisch van maandag tot en met donderdag op 040-2279169.

Ben je geïnteresseerd in de functie, dan kun je vóór 18 april a.s. solliciteren via bijgaande link.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Chantal Simar, recruiter, via M. 06-51142379 of via simarc@kempenhaeghe.nl


Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.