PSW zoekt een

(Ondersteundend) Begeleider Coenraad Abelstraat Weert

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Je hebt altijd al 'met mensen willen werken', je steekt graag de handen uit de mouwen, je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Klinkt je dat bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

PSW Wonen is voor 20 - 24 uur per week op zoek naar een:

(Ondersteunend) Begeleider

Wat ga je doen:

Jij creëert een veilig en vertrouwd thuis voor de cliënten. Je kan inspelen op uiteenlopende begeleidingsvragen en draagt zorg voor mede het opstellen van en het uitvoering geven aan individuele begeleidingsplannen van de cliënten.

Wil je weten hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet op een woonlocatie? Klik dan hier .

Waarom is deze functie zo leuk?

Werken bij PSW betekent werken in een organisatie die mensen verbindt en laat groeien. Met jouw betrokkenheid en positieve instelling kun je nét dat verschil maken.

Zo ga je aan de slag met het uitvoeren van ondersteunende en begeleidende cliëntgerichte werkzaamheden. Je draagt informatie aan ter ondersteuning van het begeleidingsplan. Kortom je doet wat nodig is voor de client.

In deze functie werk je veel samen met ouders, die zeer betrokken zijn bij hun kind, en eventueel andere partijen.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer ervaringsverhalen van onze collega's of bekijk het filmpje .

Locatie:

Woonbegeleidingscentrum Weert Coenraad Abelsstraat biedt begeleiding aan 4 woongroepen van 7 cliënten met zeer uiteenlopende leeftijden en zorgvragen. De begeleiding richt zich vooral op het verder ontwikkelen van vaardigheden en zelfstandigheid. Regie over eigen leven is een belangrijk thema voor deze groep. Enkele cliënten vragen iets meer ondersteuning bij de persoonlijke verzorging.

De functie brengt met zich mee dat er in de avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.

Wat hebben we te bieden:
  • Een jaar contract (met uitzicht op een vast dienstverband);
  • Je komt terecht in een vaste groep bewoners voor wie jij het vertrouwde gezicht bent;
  • Een warme werksfeer en fijne collega's;
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen;
  • PSW gaat met jou in gesprek over wat jouw behoefte is en hoe we je daarin kunnen ondersteunen. De vele opleidingen en trainingen die we in ons aanbod hebben, kunnen jou daarbij helpen;
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
Wat verwachten we van jou:
  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal niveau 3. Je bent een rustig persoon die anderen gerust kan stellen, en zelfstandig oplossingen kan bedenken;
  • Je hebt affiniteit met en enige ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke (en meervoudige) beperking;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
Kom en solliciteer:

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Dan kun je terecht bij: Inge van Bergen, telefoonnummer 06-12099222. Direct solliciteren? Ga naar www.werkenbijpsw.nl en laat je solliciatiegegevens achter bij de betreffende vacature.

De eerste gesprekken vinden plaats op 21 mei 2021.

Interne en externe werving vindt tegelijkertijd plaats. Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan een interne kandidaat.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.