Daelzicht zoekt een

Ondersteunend Begeleider Ambulant (Gehandicaptenzorg)

Dienstverband

18-24 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Bij Daelzicht zetten we alles op alles om te zorgen dat mensen met een beperking hun leven op hun eigen manier kunnen invullen. Daarom kom jij bij hen thuis. En bied je als ondersteunend begeleider ambulant precies die begeleiding en verzorging die jouw cliënt nodig heeft. Dus wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg en kom jij graag bij de cliënten thuis? Lees dan snel verder!

Voor het team Ambulante Ondersteuning regio Noord (Gemeente Peel en Maas en omgeving) hebben wij een vacature voor:

Ondersteunend Begeleider Ambulant (Gehandicaptenzorg)
18-24 uur, Gemeente Peel en Maas


Zo ziet jouw baan eruit

Als ondersteunend begeleider geef je uitvoering aan de specifieke hulpvragen van de cliënt in zijn/haar thuissituatie. Dit betekent dat je zelfstandig op pad gaat en vraagt de nodige flexibiliteit. Door je goed te verdiepen in de hulpvraag van de cliënt, kun jij het verschil maken!

Locatieprofiel 

Ambulante Begeleiding Ondersteuning & Services van Daelzicht biedt ambulante begeleiding aan volwassenen met een beperking, autisme, of bijzondere gedragsproblemen. De ondersteuning is steeds afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de cliënt en richt zich met name op het persoonlijk welzijn van de kwetsbare cliënt en zijn omgeving, met de nadruk op het mede ontwikkelen van zijn zelfstandigheid, sociale netwerk en vrijetijdsbesteding. Naast ambulante ondersteuning aan volwassen biedt Daelzicht ook ambulante ondersteuning aan kind, jeugd en gezin in de thuissituatie, op school of op een andere plek waar ondersteuning gewenst is. Voor kinderen die net wat extra begeleiding nodig hebben of voor ouders die wel wat professioneel advies kunnen gebruiken bij lichte opvoedingsvragen, staat een team van ambulante medewerkers klaar. Een van de veelgebruikte methodieken binnen deze doelgroep is leespraat.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform cao gehandicaptenzorg inschaling FWG 35 tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Ondersteunend Begeleider A.
  • Een vast contract voor 18-24 uur per week;;
  • Flexibele werktijden van maandag t/m zaterdag;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Met jouw uitstekende inlevingsvermogen voel jij je cliënten en hun familieleden goed aan, en kun je je aanpassen aan de normen en waarden van het gezin of de cliënt. Je komt tenslotte bij hén thuis. Om die reden is ook zelfstandigheid een must: je kunt tijdens het werk niet terugvallen op collega’s. Je bent dan ook flexibel, hebt doorzettingsvermogen en staat stevig in je schoenen. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, sph of pedagogiek.
  • Ruime en diverse ervaring in de ondersteuning van mensen met een beperking.
  • Bij voorkeur ervaring in de ambulante hulpverlening.
  • Een rijbewijs en een eigen auto.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 5 juli 2020. Vragen? Bel José Derks (Coördinerend Begeleider), via 06-24585253.

Gesprekken worden gepland in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.