Daelzicht zoekt een

Ondersteunend begeleider dagbesteding Achterum (Sevenum)

Dienstverband

6-10 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Multi-talent gezocht voor een veelzijdige dagbesteding! Ben jij niet alleen creatief, maar echt van alle markten thuis en kun jij anderen vaardigheden aanleren? Ben jij die flexibele en fijne collega die ons team komt versterken? Reageer dan tijdig op deze vacature.

Voor onze dagbestedingslocatie Achterum in Sevenum zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van:

Ondersteunend begeleider dagbesteding
6-10 uur p.w., Sevenum

Zo ziet jou baan eruit
Als ondersteunend begeleider dagbesteding ga je aan de slag met de verschillende activiteiten die onze nieuwe dagbestedingslocatie Achterum aanbiedt aan onze cliënten. Je begeleidt cliënten bij activiteiten zoals bloemschikken, spelletjes, koken en bakken. Je bent in staat om zowel individueel als in teamverband begeleiding en ondersteuning te bieden aan onze cliënten, je doet dit vanuit de doelen en afspraken die staan beschreven in het ondersteuningsplan. Je geeft Samen met de cliënten zoek je de verbinding met de buurt door ook leuke buitenactiviteiten te doen met je cliënten, denk aan gezellige wandelingen, het onderhouden van de tuin en activiteiten samen met andere maatschappelijke organisaties in Sevenum.

Locatieprofiel
Als ondersteunend begeleider op de dagbesteding ga je aan de slag op onze nieuwe locatie Achterum. Bij Achterum staat meedoen in de maatschappij centraal. We willen iets betekenen voor de buurtbewoners en onze cliënten. Onze activiteiten zijn gericht op verbinding met het dorp en dit zie je dan ook in de leuke en op gezelligheid gerichte activiteiten die worden georganiseerd met onze cliënten. Onze cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Dit bieden wij
• Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand op basis van 36 uur, conform functie Ondersteunend Begeleider A.
• Een vast contract voor 6-10 uur per week (meer uren mogelijk in overleg).
• Flexibele diensten en invloed op je rooster.
• Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?
• Je hebt een relevant diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals MMZ, SPW, Activiteitenbegeleiding of SPH.
• Je hebt affiniteit en ervaring met diverse vormen van dagbesteding en kan je snel de nodige (nieuwe) vormen eigen maken;
• Je kijkt naar de mogelijkheden van de cliënt en je hebt het vermogen om andere vaardigheden aan te leren/over te brengen.
• Je bent creatief, geduldig en je zorgt graag voor gezelligheid.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 23 oktober 2019. Voor meer informatie kun je terecht bij Bernadet Vervoort, leidinggevende zorg, via 0651361611. Meer weten over de procedure? Bel of mail Sven Dekkers, recruiter, via 0611129439 of sven.dekkers@daelzicht.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 30 en 31 oktober 2019

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.