Daelzicht zoekt een

Ondersteunend begeleider diverse doelgroepen

Dienstverband

8-32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel Koningslust

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Wil jij snel aan de slag? En wel als begeleider in de gehandicaptenzorg in Limburg? En hou jij van een beetje afwisseling in je werk en wordt je graag met open armen ontvangen? Voor onze flexpool  zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de vacature:

(Ondersteunend) begeleider diverse doelgroepen
Uren en regio in overleg (8-32 uur)

Zo ziet jouw baan eruit
In de flexpool werken is dé mogelijkheid om ervaring op te doen in de veel verschillende soorten locaties en doelgroepen binnen Daelzicht, zoals licht verstandelijk beperkt (LVB), ernstig meervoudig beperkt (EMB), gedragscomplex, ambulant werk, kind & jeugd, dagbesteding en begeleid wonen in de wijk. Kom ervaren wat bij jou past!

De flexpool is interessant voor diegene die rugzak aan ervaring hebben of deze juist willen gaan opbouwen!. Jij houd in elk geval van afwisseling in je werk en het steeds opnieuw toepassen van jouw expertise op een nieuwe groep. Je leert veel mensen kennen en bouwt zo een interessant netwerk op binnen Daelzicht.

Je gaat vanuit de flexpool ingezet worden op zowel kortdurende als langdurige aanvragen, zoals vervanging voor zwangerschapsverlof. Ook dit stemmen wij graag af aan jouw wensen en mogelijkheden. Tijdig gaan wij weer kijken naar een leuke nieuwe plek voor jou!

Dit bieden wij.

  • Uren en werklocaties/regio stellen wij samen met jou vast, we hebben volop mogelijkheden in regio Westelijke Mijnstreek, Midden-Limburg en Noord-Limburg.
  • Op basis van je opleiding en ervaring bieden wij je een jaarcontract of direct een vaste aanstelling bij Daelzicht!
  • Invloed op je rooster!
  • Je salaris wordt bepaald op basis van je opleiding en werkervaring.
  • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Doorgroeien naar een vaste groep is zeker mogelijk!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent een flexibel en zelfstandig ingesteld persoon, je bent in staat tot relativeren en je hebt een gezonde dosis humor!
  • Je hebt een relevant diploma richting zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 
Enthousiast geworden over deze vacature? Neem gerust contact met ons op! Een belletje, mailtje, kop koffie/thee, wij staan er allemaal voor open om jou meer informatie te geven! Mailen kan naar flexpool@daelzicht.nl. Liever even bellen of app’en? Sandy Pijnenburg, consulent PGR  of Yvonne van Bezel, recruiter, beantwoorden met plezier jouw vragen via Sandy; 0611362169 of Yvonne; 0615265372.

Wil je meteen solliciteren? Top! Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ en wij nemen snel contact met je op om verder kennis te maken.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.