Dichterbij zoekt een

(Ondersteunend) Begeleider gehandicaptenzorg jong volwassenen Lindenplein 7a Velp (NB)

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Op Lindenplein 7a draait het om beleving en jouw  wensen. Daar maken we op Lindenplein 7a graag tijd voor!

 

 

Wat ga je doen?

Of de cliënt nu dagbesteding bezoekt of gezellig thuis blijft, we luisteren graag naar de wensen van onze jongvolwassen cliënten en zorgen ervoor dat zij doen waar ze blij van worden. Klusjes in en om huis, wandelen, snoezelen, muziek luisteren, een lekkere lunch maken; of andere ideeën? We horen het graag en passen daar het dagritme op aan.

 

 

Met wie ga je dat doen?

Er wordt zorg en begeleiding geboden aan 5 jongvolwassen cliënten met een ernstige meervoudige beperking of een ernstige verstandelijke beperking. Hierbij werken we zeer nauw samen met ouder(s) om de cliënten een thuis te bieden waar zij zich kunnen ontwikkelen.

Je functioneert in een team en werkt ook samen met de lokale omgeving van de client en de lokale partners.

 

Wil je graag nog meer weten over Lindenplein 7a en de cliënten? Neem dan ook eens een kijkje op onze locatiepagina! https://www.dichterbij.nl/locaties/velp/lindeplein-7a-en-7b?content=vacature

  

 

Waar ga je dat doen?

Woonlocatie Lindenplein 7a ligt in een bosrijke omgeving met een kinderboerderij en dagbesteding om de hoek, ideaal! Op dit mooie terrein, wat grenst aan een woonwijk, werken collega’s met verschillende specialisaties, kennis en kunde. Daarom is een hulpvraag zo gesteld!

 

 

Dit ben jij

  • In bezit van een MBO niveau 3 of 4 in de richting van de zorg;
  • Je houdt van een open communicatie en bent in staat tot zelfreflectie.

 

 

Dit krijg je ervoor terug

  • Een contract voor onbepaalde tij, voor 16 tot 32 uur per week;
  • Salaris in schaal FWG 35 tot FWG40 (van € 1.920,- tot € 2.993,-), conform CAO- Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk of je als ondersteunend begeleider of begeleider aan de slag gaat. Een nieuwe cao is onderweg;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering;
  • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris.

 

 

Meer weten of solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om te reageren op deze leuke vacature.

Solliciteren kun je via de website van Dichterbij (https://www.dichterbij.nl/werken-bij/begeleideremb?&address=&range=30#lijstweergave ) door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Vermeld in je brief om welke locatie het gaat.

 

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anouk Hermens van het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088-7540060.

 

Past deze locatie niet bij je wensen? Neem dan ook contact op. We denken graag met je mee. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. We helpen jou je droom te realiseren.