PSW zoekt een

(Ondersteunend) Begeleider Wonen Roermond "Het Katoenen Dorp"

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wil jij werken op een van onze mooie nieuwbouwlocaties in hartje centrum van Roermond? Heb jij altijd al 'met mensen willen werken' en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PSW Wonen zoekt voor het 'Het Katoenen Dorp' voor 24 - 28 uur per week een:

(Ondersteunend) Begeleider

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het is nog vroeg (07.00 uur) als je aankomt op jouw werkplek "Het Katoenen Dorp". De meeste cliënten worden rustig wakker. Sommigen liggen nog lekker te slapen. Aan jou de taak om ze wakker te maken. Je ondersteunt ze met de verzorging of het aankleden en zorgt ervoor dat zij de dag op een prettige manier kunnen doorbrengen. De zorgwens verschilt per cliënt, maar dat hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen. Jij vindt dit vanzelfsprekend en draagt aag je steentje bij.

Samen met de cliënt ga je op zoek naar zijn/haar wensen en behoeften en neemt daarbij de adviezen uit het ondersteuningsplan ter harte. Je creëert een veilig en vertrouwd thuis voor onze cliënten, bijvoorbeeld door het voeren van een goed gesprek of door het begeleiden van activiteiten. Je analyseert zaken en denkt na over passende (nieuwe) mogelijkheden voor de cliënten. Zodra de cliënten thuiskomen van hun werk of dagbesteding, sta jij klaar om ze te ontvangen. Dát is voor jou werkgeluk!

De locatie het Katoenen Dorp:

Het Katoenen Dorp is een mooie nieuwbouwlocatie in het centrum van Roermond waar 16 mensen (tussen de 48 en 85 jaar) wonen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Enkele bewoners hebben daarbij nog autisme of psychische klachten. Ook zijn er een aantal cliënten die extra ondersteuning in de verzorging nodig hebben.

Lees hier het ervaringsverhaal van Lieke Hendriks: "Nog steeds blij met mijn keuze voor PSW"

Wat hebben we te bieden?
  • Uitgangspositie is een vast contract.
  • Een ongekende goede werksfeer en fijne collega's.
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen en samenwerken met een gedragskundige waar je een beroep op kunt doen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Zoveel mogelijk (innovatieve) ondersteuning bij zorgtaken.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
Wat verwachten we van jou?
  • Een agogische opleiding op minimaal niveau 3.
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • De bereidheid om te werken in de ochtend- en avonduren, slaapdiensten en om het weekend.
  • Je hebt ervaring/affiniteit met het ondersteunen/overnemen van de zelfzorg.
Informatie:

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Matthijs Dagelet, teamleider: 06-12778481.

De eerste gespreksronde staat gepland op 7 april in de middag.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.