Zuyderland zoekt een

Ondersteuner Beeldvormende Technieken

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wij zijn op zoek naar een

Ondersteuner Beeldvormende Techniek

En misschien ben jij dat wel!

Heb jij een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau in de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan het stellen van de juiste diagnose voor onze patiënten? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als ondersteuner werk je samen met een gespecialiseerd laborant op de verschillende units en verricht zelfstandig enkelvoudige geprotocolleerde onderzoeken. In de samenwerking met de gespecialiseerde laborant ondersteun je onder andere met het inbrengen van een kortstondig infuus (afhankelijk van je vooropleiding), verricht je administratieve taken, begeleidt je patiënten voor het onderzoek, beheer je de voorraad, etc.

De functie van Ondersteuner Beeldvormende Techniek is relatief nieuw voor de afdeling en wordt gefaseerd ingezet. In eerste instantie zijn we gestart met het ondersteunend werken op de Echografie- en de CT- unit en met het zelfstandig uitvoeren van de DEXA-scans op de nucleaire geneeskunde. Afhankelijk van je contractomvang kun je maximaal op twee verschillende units (locatie overstijgend) werkzaam zijn.

De afdeling 

De afdeling medische beeldvorming bestaat uit ongeveer 100 FTE laboranten en ondersteuners. De afdeling is gevestigd op twee locaties: locatie Sittard-Geleen en locatie Heerlen. Op locatie Sittard-Geleen bevindt zich het borstcentrum. Op beide locaties bevinden zich een MRI-, een CT-, een echografie-, een interventie- en een bucky-unit. Je werkt op beide locaties.
De afdeling Medische Beeldvorming is door technologische ontwikkelingen onderhevig aan een continu veranderings- en verbeterproces. De diversiteit in onderzoeken leidt ertoe dat verschillende onderdelen en aandachtsgebieden binnen de medische beeldvorming zijn ontstaan. We werken niet allen voor het ziekenhuis maar hebben eveneens sterke banden met de huisartsgeneeskunde en hebben daarmee ook een transmurale functie.

Wie ben jij?

  • Je bent opgeleid tot Doktersassistent of Verpleegkundige (MBO, niveau 4).
  • Je bent bereid tot het volgen van een stralingscursus.
  • Je kunt zowel zelfstandig als samenwerken, je bent stressbestendig, je weet van aanpakken en je bent enthousiast.
  • Je bent flexibel inzetbaar. Er worden eisen gesteld aan je sociale en communicatieve vaardigheden, accuratesse, geduld, gevoel voor ordelijkheid en representativiteit.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
  • De arbeidsduur wordt in onderling overleg bepaald maar bedraagt minimaal 20 uur per week.
  • Een salaris overeenkomstig FWG-functiegroep 40.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen.
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een professioneel team.
  • Leerzame functiegerichte trainingen en deelname aan congressen.

Interesse? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Heijnen (tel. 06-36243668), afdelingshoofd Medische Beeldvorming.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.