Cicero Zorggroep zoekt een

Ondersteuner Wonen (16 – 24 uur per week)

Dienstverband

16 – 24 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Ondersteuner Wonen (16 – 24 uur per week)

Heb jij een warm hart waarmee je graag ouderen helpt? Ben jij enthousiast, weet je van aanpakken en vind je het leuk om te zorgen voor een schone, frisse omgeving voor onze cliënten? Dan willen wij graag het gesprek aangaan om te kijken naar de mogelijkheden bij onze zorglocaties.

Wat ga je doen?
Als ondersteuner wonen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van cliëntkamers, huiskamers en algemene ruimtes. De werkzaamheden op de kamer stem je af met de cliënt en zijn of haar naasten. Wanneer onze cliënten dat graag willen, betrek je hen hierbij. Omdat je de cliënt goed kent, heb je een extra oplettend oog voor zijn of haar welzijn. Belangrijk en dankbaar werk dus!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent iemand die enthousiast, sociaal en hulpvaardig is.
  • Je vindt het vanzelfsprekend om op een respectvolle manier om te gaan met cliënten, hun naasten en je collega’s.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt al kennis van en ervaring opgedaan met beroepsmatige schoonmaakwerkzaamheden en de daarbij behorende apparatuur, materialen en middelen.
  • Je bent flexibel inzetbaar. De werkdagen worden flexibel ingericht tussen maandag en vrijdag en de werktijden liggen tussen 06:00 uur en 16:00 uur. Sporadisch zal er een keer in het weekend gewerkt worden.
     

Wat bieden wij jou?
Deze functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie om deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 15 (minimaal € 1.697,25 bruto per maand en maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd

Direct solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.