SGL zoekt een

Ondersteuner wonen facilitair voor locatie WBC Geleen

Dienstverband

16 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Dit ben jij

Wil jij dromen waarmaken?

Hersenletsel treedt vaak plotseling op, door een ongeval, ziekte of herseninfarct bijvoorbeeld. Het kan iedereen zomaar gebeuren. De gevolgen voor de persoon en zijn of haar naasten zijn groot. Een leven met hersenletsel is totaal anders dan voor het letsel. SGL helpt mensen met hersenletsel met het bepalen en verwezenlijken van nieuwe dromen, wensen en het nemen van eigen regie. Vanaf het moment dat iemand bij SGL binnenstapt hebben we oog voor het letsel, de gevolgen, beperkingen, mogelijkheden en vooral ook voor de mens achter het verhaal.

Ben jij bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen (voor zover mogelijk) dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers. Onze mensen zijn professionals, die experts zijn op hun vakgebied. Wij werken mét mensen vóór mensen. Als je bij ons werkt maak je echt het verschil. Er is veel ruimte voor eigen wensen en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een warme en betrokken sfeer, waar mensen op waarde worden geschat en waar openheid, eerlijkheid en transparantie vanzelfsprekend zijn.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste ondersteuner wonen facilitair voor ons woonbegeleidingscentrum. Een voorbeeld van hoe jouw werkdag er uit kan zien: Je werkzaamheden starten vandaag om 09.30 uur samen met je collega. De cliënten zijn net klaar met ontbijten en jij gaat aan de slag met het opruimen van het ontbijt, vervolgens gaan jullie aan de slag met clienten te ondersteunen bij het schoonmaken van hun appartement. Iedere cliënt heeft een eigen, ruim en modern appartement dat wekelijks door jullie wordt schoongemaakt. Na het schoonmaken bekijk je de voorraad en geef je de bestellingen van volgende week door aan de leverancier. Rond 15.00 uur ga je met de voorbereidingen van de warme maaltijd beginnen, hier mag je je kookkunsten laten zien. Soms helpen cliënten een handje. Om 18.00 uur ga je met een voldaan gevoel naar huis en nemen de clienten de afwas over.

Wat verwachten we van jou?
 • Je bent vrolijk, kan goed met mensen omgaan en bent hulpvaardig.
 • Je bent energiek en een aanpakker.
 • Je bent precies in zaken zoals opruimen, schoonmaken en de voedingsadministratie bijhouden.
 • Je zorgt voor de huiselijke sfeer in de woonlocatie.
 • Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je raakt niet in de stress als er iets onverwachts gebeurt. Je blijft rustig en hebt jouw onder controle. Als het nodig is, roep je de hulp in van een zorgmedewerker. Je bent een echte teamplayer.
 • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring. Kennis van de wet- en regelgeving m.b.t. hygiënevoorschriften (waaronder HACCP) is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?
 • Je hebt afwisselend werk en kunt zelfstandig je vak uitoefenen.
 • Je krijgt volop kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, passend bij jouw talenten en ambities.
 • Er is veel ruimte voor eigen regie; als individu maar ook als team.
 • Je krijgt leuke collega’s en werkt in een informele sfeer.
 • Je krijgt een goed salaris en aantrekkelijke toeslagen.
 • Je profiteert van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met keuzemogelijkheden (om bijvoorbeeld onder gunstige voorwaarden een fiets, pc, tablet of telefoon aan te schaffen) en collectiviteitskortingen bij verzekeringen (ook voor je gezin).

Wat bieden wij?
Je werkt 16-20 uur per week in een onregelmatig werkpatroon in een dynamische omgeving met een team bestaande uit 20 teamleden, die elkaar goed aanvullen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg: FWG 20 (= maximaal € 2.605,- bruto per maand op fulltime basis). Het gaat om een bepaalde tijd dienstverband, met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.

Heb je nog vragen?
Dan kun je bellen met Karel Weerts, 06-23811264 of Chiara Thewissen 06-12474348. Wil je meer informatie over missie en visie van SGL? Kijk dan op www.sgl-zorg.nl. Kijk ook eens naar ons filmpje van de locatie op facebook, linked inn en you tube.

De sollicitatietermijn is t/m 30-09-2023.