SGL zoekt een

Vacature ondersteuner wonen facilitair, WBC Aan de Pas

Dienstverband

24 uren per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, HAVO, VMBO

Standplaats

Sittard Maastricht Kerkrade Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

 

“Ieder mens heeft het recht om zijn leven te leiden op zijn eigen manier”

 

SGL geeft specialistische zorg aan mensen met een hersenletsel. Onze cliënten hechten veel waarde aan (toekomst) perspectief en geven daar op hun eigen manier invulling aan. Zo bieden wij een totaalpakket aan diensten: wonen met begeleiding, individuele- en groepsbegeleiding, behandeling en training. SGL is gevestigd in Limburg op 30 locaties van Maastricht tot aan Venray in Noord-Limburg. Met ongeveer 550 medewerkers ondersteunen wij 1.400 cliënten. Voor meer info zie: www.sgl-zorg.nl.

 

Voor ons Woonbegeleidingscentrum in Bunde,
zijn wij op zoek naar een:

 

ondersteuner wonen facilitair 24 uren per week

 

Een voorbeeld van hoe jouw werkdag er uit kan zien:

Je werkzaamheden starten vandaag om 14.00 uur. De cliënten hebben net geluncht en je collega draagt nog enkele belangrijke zaken over. Jij gaat aan de slag met het schoonmaken van de appartementen. Iedere cliënt heeft een eigen, ruim en modern appartement dat wekelijks door jou wordt schoongemaakt. Een flinke klus dus handen uit de mouwen! Dat vind jij niet erg want je bent graag bezig. Na het schoonmaken bekijk je de voorraad en geef je de bestellingen van volgende week door aan de maaltijdleverancier. Rond 16.00 uur ga je met de voorbereidingen van de warme maaltijd beginnen. Je weet dat de dagelijkse maaltijd een hoogtepunt is voor onze cliënten. Je schept er dan ook plezier in om voor hen de maaltijd klaar te maken en soms helpen cliënten een handje mee. Na het eten ruimen we samen op. Om 19.30 uur ga je tevreden naar huis, alles is weer schoon en netjes!

 

Jouw kwaliteiten:

  • Je hebt een goed humeur en kunt goed met mensen omgaan. Hulpvaardig ben je ook!
  • Je bent energiek en pakt veel aan, je bent een echte doener.
  • Je bent precies in zaken als opruimen, schoonmaken en de voedingsadministratie bijhouden.
  • Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je raakt niet in de stress als er iets onverwachts gebeurt. Je blijft rustig en hebt jouw zaakjes in de woonlocatie onder controle. Als het nodig is, roep je de hulp in van een zorgmedewerker.

 

Jouw team:

Je gaat aan de slag binnen WBC Aan de Pas, een woonvorm gelegen aan de rand van de dorpskern in het dorp Bunde. Er wonen 20 cliënten met Niet aangeboren hersenletsel (NAH). Veel cliënten zijn rolstoelafhankelijk en allen hebben een meervoudige handicap. Het is een mix van mannen en vrouwen, jong en oud. Binnen de woonvorm bieden we ook zorg aan een aantal beademingscliënten. Onze cliënten hebben bepaalde beperkingen, zowel cognitief als fysiek. Maar wij vinden het heel belangrijk deze mensen te benaderen en begeleiden vanuit hun mogelijkheden. Wij bieden zowel individuele als gezamenlijke begeleiding en persoonlijke verzorging. Inspelen op vragen van onze cliënten is heel belangrijk en we bieden begeleiding die passend is voor iedere client.

Je maakt deel uit van een dynamisch team wat ondersteund wordt door stagiaires vanuit ons leerhuis.

 

Ons aanbod:

Een enthousiast team, een jaarlijks teamuitje en een goed salaris  (max. €2.365,- bruto fulltime, FWG 20) conform CAO Gehandicaptenzorg. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, met de intentie om dit daarna te wijzigen in een contract voor onbepaalde tijd. We kennen een werkkostenregeling waarmee je een fiets, mobiele telefoon of sportabonnement kunt aanschaffen. Daarnaast bieden wij diverse studie- en doorgroeimogelijkheden. We nodigen je van harte uit op onze introductiedag en SGL-inspiratie dagen.

 

Wat wij vragen:  

Je hebt ervaring met huishoudelijk & schoonmaakwerkzaamheden en maaltijdvoorbereiding.  Werkervaring in de zorg en met onze doelgroep heeft een voorkeur. Kennis van de wet- en regelgeving m.b.t. hygiënevoorschriften (waaronder HACCP) is een pré. SGL biedt deze kennis ook als cursus aan.

 

Heb je nog vragen?

Dan kun je bellen met Chiara Thewissen, teamleider cliëntenzorg, op telefoonnummer 06-12474348.

Wil je meer informatie over de missie en visie van SGL? Kijk dan op www.sgl-zorg.nl.

 

Kijk ook eens naar onze filmpjes op Facebook, LinkedIn en YouTube.

 

Wil je solliciteren? Graag! Dat kan via de knop solliciteren via ons recruitment systeem (www-sgl-zorg.nl)