Cicero Zorggroep zoekt een

Ondersteuner Wonen – zorgcentrum Op den Toren (Nuth, 18-24 uur)

Dienstverband

18-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, HAVO, VMBO

Standplaats

Nuth

Werkvelden

Ouderenzorg

Hou jij van aanpakken?  Vind je het belangrijk om te zorgen voor een schone, frisse omgeving voor onze bewoners? En ben je ook nog  een gezellige collega? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een ondersteuner wonen voor gemiddeld 18-24 uur per week voor ons moderne en gezellige zorgcentrum Op den Toren in Nuth!

Wat ga je doen?
Als ondersteuner wonen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van huiskamers en algemene ruimtes. De werkzaamheden op de kamers van de bewoners stem je af met hen en hun naasten. En als onze bewoners dat graag willen, betrek je hen bij de werkzaamheden. Omdat je de bewoners goed leert kennen, heb je een extra oplettend oog voor hun welzijn. Belangrijk en dankbaar werk dus!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris: je wordt ingeschaald in functiegroep 15 (minimaal € 2.081,2555 bruto per maand en maximaal € 2.541,25 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent enthousiast, sociaal en hulpvaardig.
 • Je vindt het vanzelfsprekend om op een respectvolle manier om te gaan met bewoners, hun naasten en je collega’s.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt al kennis van en ervaring opgedaan met beroepsmatige schoonmaakwerkzaamheden en de daarbij behorende apparatuur, materialen en middelen.
 • Je bent flexibel in je werktijden:  tussen 6.30 en 13.00 uur (maandag t/m vrijdag). Een enkele keer werk je  in het weekend.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Op den Toren

Zorgcentrum Op den Toren is voorzien van alle gemakken en veel nieuwe snufjes op het gebied van welzijn en veiligheid. Op den Toren is dan ook een ‘zorgcentrum van de toekomst’. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van technologische hulpmiddelen in de zorg. Hiermee wordt de zelfredzaamheid, de bewegingsvrijheid en de veiligheid van de bewoners aanzienlijk verbeterd. Door de smaakvol ingerichte afdelingen heeft Op den Toren een vrolijke uitstraling!

Direct solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 9 oktober 2023 in.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.