Cicero Zorggroep zoekt een

Ondersteuner Wonen - Zorgcentrum 't Brook

Dienstverband

16 tot 20 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

Ondersteuner Wonen (3x 16 tot 20 uur per week)

Ben jij enthousiast, weet je van aanpakken en vind je het leuk om te zorgen voor een schone omgeving binnen ons zorgcentrum ‘t Brook? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?
Als ondersteuner wonen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van de  algemene ruimtes binnen het zorgcentrum ’t Brook, zoals de kantoorruimtes, gangen en toiletten. Dit doe jij iedere keer weer met een stralende lach! Je maakt van dichtbij mee hoe het eraan toe gaat in een zorgcentrum en jij als ondersteuner wonen vervult hierin een belangrijke rol. Belangrijk en dankbaar werk dus!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent iemand die enthousiast, sociaal en hulpvaardig is.
  • Je vindt het vanzelfsprekend om op een respectvolle manier om te gaan met cliënten, hun naasten en je collega’s.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt al kennis van en ervaring opgedaan met beroepsmatige schoonmaakwerkzaamheden en de daarbij behorende apparatuur, materialen en middelen.
     

Wat bieden wij jou?
De functie wordt aangeboden voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 15 (minimaal € 1.592,10 bruto per maand en maximaal € 2.131,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, M 06 13 46 84 15.

Of gewoon meteen solliciteren?
Open onderstaande link:

https://tinyurl.com/ulcjxrh

En vul het sollicitatieformulier vóór maandag 6 april 2020 in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.