Koraal zoekt een

Ondersteuning dagactiviteitencentrum D'r Eck - locatie Kerkrade

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor ons activiteitencentrum D'r Eck in Kerkrade zoeken we vrijwilligers voor diverse activiteiten.

Functie

Dagactiviteitencentrum D'r Eck biedt binnen 6 werkruimtes verschillende activiteiten aan. We zoeken vrijwilligers die ondersteuning bieden bij o.a. handwerken, creatief bezig zijn, wandelen, spelletjes doen, muziek maken, masseren van de handen en de kaarsenmakerij.

Wie zoeken wij?

Iemand die graag creatief bezig is en affiniteit heeft met onze doelgroep.

Werktijden :
D'r Eck is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 uur tot 16:30 uur.
Voor de 6 werkruimtes hebben we mogelijkheden, variërend van 1x per week een dagdeel tot enkele dagdelen (dagen) per week.

Over de locatie

De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers). Hij is te bereiken op 045 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.