Adelante zoekt een

Onderwijsondersteuner

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Overige

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.  


Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Onderwijsondersteuner 
40 uur per week

 

 

Wat ga je doen?
Als onderwijsondersteuner ben je verantwoordelijk voor de klas en voer je onder verantwoordelijkheid van de leraar, instructies en onderwijsondersteunende werkzaamheden uit. Je begeleidt, bij alle groepen, leerlingen bij eten en drinken en toilet- en lichaamsverzorging. Je bevordert de zelfstandigheid en sociale redzaamheid. In overleg met de leerkracht maak je gebruik van verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten die aansluiten op de leerdoelen. Je instrueert en begeleidt leerlingen op basis van de vastgestelde leerplannen en levert een bijdrage aan zelfstandig werken en samenwerken van leerlingen tijdens onderwijsleersituaties.

 

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma of studeert komend jaar af, bijvoorbeeld als pedagogiek, Social Work, logopedie, toegepaste psychologie. Je hebt didactische en pedagogische kennis en vaardigheden en hebt ervaring in de omgang met het verzorgen van leerlingen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of eetproblematiek en/of speelplezier-methodiek. Je kunt je inleven in leerlingen, bent zelfstandig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het leveren van kwalitatief goede en veilige zorg staat bij jou hoog in het vaandel.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-        Adelante investeert graag in jouw toekomst. In onderling overleg zal gekeken worden naar opleidingsmogelijkheden.
-        Een aanstelling Voor schooljaar 2022/2023, met uitzicht op vast.
-        Het salaris wordt afhankelijk van ervaring afgeleid van schaal 8 uit de CAO Primair Onderwijs.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Primair Onderwijs.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-        Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Debbie Schreurs, via 045 528 25 00, 0651819795 of d.schreurs@adelante-zorggroep.nl voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Recruitment je graag via 045 528 20 32.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.