Mondriaan zoekt een

Online behandelaren bij PsyQ

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
ten behoeve van de uitbreiding van ons team Digitale Poli

Geloof jij ook in een betere, persoonlijkere GGZ? Wil jij als behandelaar meer flexibiliteit in je uren? Zelf bepalen waar en wanneer je werkt? En wil je meewerken aan de toekomst van de GGZ?

Dan zoeken wij jou! Voor uitbreiding van ons team digitale poli zijn wij op zoek naar Psychiaters , GZ-Psychologen en Verpleegkundig Specialisten GGZ . Flexibele inzet behoort tot de mogelijkheden, waarbij je deels voor de digitale poli werkt en deels voor de reguliere poli.

Dienstverband: 16 tot 36 uur
Kernfunctie: Geneeskundige 1 / Gedragswetenschapper 2 / Verpleegkundig Specialist
Standplaats: Maastricht
Opleiding: Psychiater, GZ-Psycholoog of Verpleegkundig specialist GGZ, geregistreerd in het Specialisten Register (VSR) en in het BIG-register
Salaris: Psychiater: Conform AMS-regeling + toeslag van 5% GZ-Psychologen en Verpleegkundig Specialisten GGZ: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.364,-- en max. € 5.280,-- bruto en op basis van een 36 urige werkweek)
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, METggz en Mondriaan. We bieden specialistische behandelingen voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. We zijn ambitieus als het gaat om innovatieve behandelmethoden. Dankzij deze mentaliteit hebben we meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland. Binnen onze Digitale Poli's werken we met het NiceDay zorgconcept, waaraan we ook actief bijdragen middels wetenschappelijk onderzoek en blogs. Door te werken met NiceDay maken we optimaal gebruik van technische mogelijkheden en bieden we zorg wanneer dit het meeste effect heeft!

Een behandeling berust volledig op evidence based interventies, de innovatie zit 'm in de uitvoering: We werken volledig online. Dat is veel meer dan alleen beeldbellen met cliënten: We maken ook gebruik van chatberichten en data, zoals stemmingsregistraties, stappentellers en dagboekfragmenten. Dankzij de online tools en de ruimte in onze agenda kunnen we iedere dag even meekijken met cliënten. Zo bouwen we snel een vertrouwensband op met de cliënt en diens omgeving. Het contact is daardoor laagdrempeliger hetgeen helpend is bijvoorbeeld voor, tijdens of na een exposure oefening. De data, die direct is terug te zien in het dashboard van de behandelaar, geeft ons handvatten die we in de behandeling kunnen gebruiken om efficiënter te behandelen. Wil je meer weten over digitaal behandelen, kijk dan eens op de themapagina over digitaal behandelen .

Als behandelaar ben je onderdeel van een online behandelteam van Mondriaan in de regio. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit intakes en diagnostische werkzaamheden. Je werkt als regiebehandelaar, stelt behandelplannen op en voert deze uit. Vanuit het team kan beroep worden gedaan op jouw expertise en ervaring. In onze digitale poli zijn we gestart met patiënten met Angst en depressieve klachten en inmiddels behandelen we ook psychotrauma en OCD.

Wat willen we van jou zien:
  • een flexibele, open en bevlogen houding;
  • Ervaring met cognitieve gedragstherapie;
  • liefde voor innovatie;
  • affiniteit met technologie;
  • een zelfstandige en gestructureerde werkhouding waarbij jij meehelpt om beleids- processen te optimaliseren;
  • creativiteit om mee te denken in de vertaling van bestaande protocollen naar digitale behandelingen middels onze mobiele applicatie;
  • geloof in de potentie van techniek om een verandering in de zorg te bereiken;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • je beschikt over een gezonde dosis humor en zelfreflectie waarbij je goed feedback kan geven en ontvangen.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Thuiswerken en op flexibele tijden werken behoort tot de standaard voorwaarden. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO voor de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact opnemen met Maarten Vanwingh, RVE manager PsyQ Maastricht, bereikbaar op het nummer: 06 13 03 32 68.

Wil je inhoudelijk meer weten over onze ervaringen met online behandelen, neem dan contact op met Han Gielen, GZ-psycholoog, op nummer 06 50 16 15 59 of Daniëlle Coenjaerts, Verpleegkundig Specialist GGZ, op nummer 06 57 59 34 48.

Solliciteren kan door contact op te nemen met Maarten Vanwingh, telefoonnummer 06 13 03 32 68.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.