Sevagram zoekt een

Ontdek de ouderenzorg! Ga mee met SevaTour Valkenburg!

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Wij gaan weer op tour! Ga je mee met onze SevaTour in Valkenburg?
Wij gaan weer op tour! Ga je mee?! Nieuwsgierig hoe het is om in de ouderenzorg te werken bij Sevagram? Onze collega's vertellen er graag meer over. Maar... ervaar het vooral zelf! Tour een middag mee langs onze fijne locaties in Valkenburg én doe mee met toffe workshops. We sluiten iedere tour bovendien af met een gezellige borrel! Bemachtig jij een van de 10 bustickets? Hieronder vind je alle praktische info.

Wanneer kun je in Valkenburg kennismaken met de ouderenzorg van Sevatour?
Onze eerst volgende tour in Valkenburg vindt plaats op vrijdag 10 februari aanstaande van 14.00 tot 18.00 uur.

Voor wie organiseren wij deze tour om de ouderenzorg in Valkenburg te ontdekken?
Voor iedereen die er nieuwsgierig naar is hoe het is om in de ouderenzorg bij Sevagram te werken. Bijvoorbeeld wanneer je als verzorgende IG of verpleegkundige op zoek bent naar een nieuwe werkplek, wanneer je een zorgdiploma wil halen of wil herintreden. Maar ook wanneer je een overstap van een BOL opleiding tot verzorgende IG naar een BBL opleiding via Sevagram overweegt. Of misschien wil je weten hoe het is om als voltijd student verpleegkunde een duaaltraject via Sevagram te volgen. Nog geen flauw idee maar wel interesse in de ouderenzorg? Ook dan kun je je inschrijven!

Hoe kan ik me aanmelden voor de SevaTour in Valkenburg?
Stuur vóór 30 januari a.s. een sms of WhatsApp berichtje naar onze recruiter Maud: 06-42192024. Je inschrijven via de sollicitatiebutton bij deze vacature kan natuurlijk ook. We nemen daarna z.s.m. contact met je op om je te laten weten of één van de 10 bustickets van jou is.

Tot snel?