Sevagram zoekt een

Ontdek onze carrièremogelijkheden in de ouderenzorg bij Scharwyerveld in Maastricht

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Een nieuwe uitdaging met of zonder zorg diploma?
Hey jij daar, op zoek naar een nieuwe carrièrestap en een kans om bij te dragen aan iets groots? Sevagram heeft een mogelijkheid voor jou, ongeacht je achtergrond of diploma. We zijn op zoek naar frisse, enthousiaste collega’s om ons team bij Scharwyerveld te versterken en samen een verschil te maken.

Werken bij Scharwyerveld in Maastricht
Bij Scharwyerveld bruist het van de energie en gezelligheid. Onze locatie is verdeeld in twee grote afdelingen waar onze huiskamers het hart van alles zijn. We verwelkomen bewoners die niet langer thuis kunnen wonen vanwege lichamelijke uitdagingen of dementie. Ons team staat elke dag klaar om onze bewoners een glimlach op hun gezicht te bezorgen.

We doen dit met de Planetree-filosofie in gedachten, waarbij liefde voor de mens centraal staat. We streven naar zorg met bezieling met oog voor welzijn, waardigheid, respect en zingeving.

Wat ga je doen?
Bij Scharwyerveld zul je samen met je collega's werken aan de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Je bent medeverantwoordelijk voor het creëren van een fijne woon- en leefomgeving en zult samenwerken met collega's met diverse achtergronden. De taken zijn gevarieerd, dus flexibiliteit is essentieel. Je past je snel aan aan de wensen en behoeften van onze bewoners, en dit doe je met creativiteit en empathie, zowel in woorden als gebaren.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een wereld aan mogelijkheden om je horizon te verbreden bij een grote zorgorganisatie
  • (Mede)zeggenschap over je werktijden voor een goede werk-privé balans en meer werkgeluk
  • Een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband bij goed functioneren
  • Salaris volgens de cao VVT, passend bij je functie
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering, een goed pensioen, aanvullende verzekeringen, en meer

Wat vragen we van jou?
  • Collegialiteit & betrouwbaarheid: het team en de bewoners moeten op je kunnen rekenen. Je bent bereid om te helpen en ondersteunen wanneer dat nodig is
  • Creativiteit: je durft anders naar situaties te kijken en denkt out of the box
  • Aanpakker: met een hands-on mentaliteit neem je initiatief en schrikken onverwachte situaties jou niet af
  • Flexibiliteit: bereid om verschillende taken en verantwoordelijkheden op je te nemen
  • Affiniteit met de doelgroep: ouderen met dementie en begrip voor onbegrepen gedrag

Geen opleiding in de zorg maar wel een flinke dosis motivatie? Geen probleem, wij kijken samen naar je kwaliteiten, krachten en waar jij blij van wordt! Als het wederzijds klikt, kijken we samen wat er nodig is om veilig en goed aan de slag te kunnen en maken daarop samen een plan.