Ontdekdezorg Event Venlo

Kom kennismaken met zorg en welzijn tijdens het Ontdekdezorg Event op woensdag 18 maart in Venlo! Het Event wordt speciaal georganiseerd voor carrièreswitchers en herintreders. Mis het niet en ontdek de mogelijkheden van zorg en welzijn.

Ontdek

Ontdek de verschillende werkvelden en beroepen binnen zorg en welzijn. Ga in gesprek met zorg- en welzijnsmedewerkers en zie welke werkzaamheden bij hun beroep horen. Hoe is het bijvoorbeeld om met ouderen te werken? Wat doet een kraamverzorgster? Welke activiteiten kun je doen met cliënten uit de gehandicaptenzorg? Ontmoet de Sterk in je werk loopbaancoaches, zij bieden je alle ondersteuning die je nodig hebt bij het zetten van de volgende stap. Ervaar én ontdek het werken in zorg en welzijn tijdens het Ontdekdezorg Event!

Voorlichting

Tijdens het Event heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte voorlichtingsbijeenkomst. Hier wordt alles verteld over werken en leren in zorg en welzijn. Zo kijken we naar de verschillende functies, opleidingen en natuurlijk het salaris; want ook dat is belangrijk. Geef bij je aanmelding door of je ook deelneemt aan de voorlichtingsbijeenkomst.

Heb jij de Z-factor?

Zorg en welzijn biedt veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Is het iets voor jou misschien? Kom het ontdekken op woensdag 18 maart, tussen 18.30 - 21.00 uur!

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een uitgebreide mail met aanvullende informatie, waaronder de adresgegevens.

Aanmelden