Ontdekdezorg week 2021

Van baan veranderen doe je niet zomaar. Maar een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt echt iets voor een ander betekenen. Werken waar je hart ligt en doen waar je goed in bent. Zorg en welzijn biedt veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Is het iets voor jou misschien?

Kom kennismaken met zorg en welzijn tijdens de Ontdekdezorg week die van 22 tot en met 27 maart wordt georganiseerd voor carrièreswitchers en herintreders! Vanaf 22 maart vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! Wil jij als eerste op de hoogte zijn?

Meld je direct aan!

Ontdek

Laat jij je verrassen door de zorg? Heb je inlevingsvermogen en ben je initiatiefrijk, communicatief, teamgericht? Ontdek de verschillende mogelijkheden die zorg en welzijn jou te bieden heeft tijdens de online Ontdekdezorg week 2021. Leer de verschillende organisaties, werkvelden en beroepen kennen tijdens een webinar, hoor van zorgprofessionals hoe leuk hun werk is of ga zelf actief aan de slag met je loopbaan.

Match

Tijdens de Ontdekdezorg week organiseren diverse organisaties online activiteiten om jou nog beter kennis te laten maken met zorg en welzijn én de organisaties te leren kennen. Check welke organisaties graag met jou in contact komen voor het maken van een afspraak of ontdek de geplande activiteiten in de AGENDA.