Sevagram zoekt een

Ontwikkel jezelf tot Zorgassistent bij Dr. Ackenshuis in Gulpen

Dienstverband

0 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ontwikkel jezelf tot Zorgassistent bij Dr. Ackenshuis in Gulpen
Wil jij jezelf graag ontwikkel en inzetten binnen de (ouderen)zorg, maar heb je geen zorgdiploma? Word dan onze nieuwe collega zorgassistent! Dan leren wij je alle kneepjes van het vak.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 120 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar “gemoedelijke sfeer” en waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor afdeling woonzorg.

Wil jij alvast een eerste indruk van deze locatie krijgen? Klik hier!

Jouw baan als zorgassistent in Dr. Ackenshuis in Gulpen
Ga jij de uitdaging aan? Dan ga jij aan de slag in de functie van zorgassistent waarbij je alle fijne kneepjes van het vak geleerd krijgt door onze docenten en collega's op de werkvloer. Na het afronden van het scholingstraject heb jij genoeg bagage om je functie optimaal te kunnen uitvoeren. Als zorgassistent zorg jij naast ondersteuning bij activiteiten, zorgen voor een fijne en schone woonomgeving, ondersteuning bij eetmomenten en het zorgen voor een stukje persoonlijke aandacht óók voor een stukje persoonlijke zorg voor onze bewoners. Zo ondersteun jij je collega’s bij lichte zorgtaken zoals wassen, aankleden, toiletgang en bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen.

Je kunt bij ons aan de slag met een contract van 20 tot 28 uur (we bespreken samen tijdens de sollicitatieprocedure hoeveel uur jouw voorkeur heeft). Daarbij werk je wisselende diensten en ook in de weekenden.

Welk salaris verdien je als zorgassistent bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris tussen €13,01 - €16,41 bruto per uur volgens FWG 20, gebaseerd op jouw achtergrond en ervaring.
    • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband.
    • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren én uitzicht op een vast dienstverband.
    • Mogelijkheden om verder door te groeien naar de functie van helpende, verzorgende of andere functies.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Dr. Ackenshuis in Gulpen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Bea (06 39 26 56 92) vertelt je graag meer!

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Werken bij Sevagram | Facebook en Werken bij Sevagram (@werkenbijsevagram) • Instagram-foto's en -video's. Tot snel!