Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Operatieassistent (19-133)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wie ben jij?

Als operatieassistent verricht je medische handelingen ter ondersteuning van de operateur bij zijn of haar verrichtingen. Ook begeleid en verzorg je de patiënt voor, tijdens en direct na de verrichting, zodat dit zo optimaal mogelijk verloopt. Aan deze functie zijn bereikbaarheidsdiensten verbonden. Je bent een echte teamspeler en levert een positieve bijdrage aan het operatieteam. Je staat voor kwaliteit en hebt patiëntgerichtheid hoog in het vaandel. Je bent leergierig ingesteld en je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Jouw nieuwe werkplek

Het OK-complex van het Laurentius Ziekenhuis bestaat uit zeven operatiekamers en twee poliklinische operatiekamers. Alle specialismen, met uitzondering van cardiochirurgie, zijn vertegenwoordigd binnen de afdeling. Op het gebied van Minimaal Invasieve Chirurgie (MIC) vervult het Laurentius Ziekenhuis een voortrekkersrol in de regio.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van het diploma operatieassistent;
  • Je hebt actuele kennis van de ontwikkelingen, materialen, instrumenten en technieken;
  • Je bent flexibel inzetbaar in alle (onregelmatige) diensten.
Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als operatieassistent. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 55 - volgens de cao ziekenhuizen en een vast contract voor 36 uur (andere uren mogelijk in overleg). Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of wil je vrijblijvend een keer komen kennismaken? Bel dan met Maud de Caluwe, Teamleider Behandelcentrum Chirurgie via telefoonnummer 0475-383155

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier.