Zuyderland zoekt een

Operatieassistent

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij een (ervaren) operatieassistent en zou je graag aan de slag willen binnen een topklinisch ziekenhuis in het prachtige Zuid-Limburg? Dan bieden wij jou een dynamische maar vooral ook sfeervolle werkomgeving en nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Jouw toekomstige werkplek

Onze afdeling beschikt over 21 operatiekamers verdeeld over twee locaties. Met ons team van 140 operatieassistenten bieden wij als OK een breed pakket met hoogwaardige ingrepen (32.000 per jaar). Zo krijg jij bij ons de kans te werken bij meerdere specialismen zoals neurochirurgie, KNO, kaakchirurgie, plastische chirurgie, traumatologie, algemene chirurgie, orthopedie, urologie, gynaecologie, vaatchirurgie, oogheelkunde en longchirurgie. Hierbij volgen we de nieuwste ontwikkelingen in een moderne omgeving. Zo beschikken wij over een hybride OK, een operatierobot en zijn we o.a. zeer vooruitstrevend binnen de bariatrie, spine en oncologie.

Zuyderland Medisch Centrum

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt en de grootste werkgever van Limburg (9500+ medewerkers). Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken.

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd operatie assistent en de patiënt is bij jou in goede handen;
  • Je beschikt over de volgende competenties: enthousiast, leergierig, stressbestendig;
  • Je bent een echte teamplayer.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een fantastisch team waar je met een warm hart ontvangen wordt;
  • De arbeidsduur bedraagt minimaal 24 uur per week (overleg mogelijk);
  • Je werkt in diensten van 9 uur;
  • Je krijgt regelmatig bij- en nascholing om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.391,00 (FWG 55); aangevuld met een vakantiegeld- en aantrekkelijke eindejaarsuitkering;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen) en goede doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marcel Berkman, telefoonnummer 06-10676543 of Karin Hawinkels, telelefoonnummer 06-46196847, beide afdelingshoofd OK.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.