Ambulante Thuiszorg zoekt een

Opleidingskandidaten thuiszorg / Diverse teams in omgeving Parkstad, Heuvelland, Maastricht

Dienstverband

Aantal uren is bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen Gulpen Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg

In het kort over ons
Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 240 medewerkers zorg aan meer dan 1000 gezinnen in heel Zuid-Limburg, daar waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie. Mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel zorg nodig hebben. Ambulante Thuiszorg is een zorgorganisatie waar zowel de cliënt als ook de medewerker altijd centraal staat. Wij bieden kwalitatief hoogstaande en vooral warme zorg en dat spreekt zich rond! Mensen weten ons hierdoor nog vaker te vinden. Dit betekent dat we ook mensen van buiten de zorg willen klaarstomen om te kunnen werken in de zorg. Dus, heb je besloten dat je graag de zorg in wilt, maar heb je én geen ervaring, maar ook geen opleiding? Dan helpen wij je graag bij deze stap.

De opleiding
De opleidingen starten doorgaans op twee momenten, in september en in februari. Soms zijn er ook afwijkende startmomenten. Je volgt de opleidingen volgens het werken en leren principe (BBL), dit betekent dat je één dag in de week naar school gaat, de andere uren tot aan je contractomvang ga je al aan de slag en werk je dus onder begeleiding in de teams. Goed voor jou om te weten dat bij ons ook de uren op school als gewerkte uren tellen.

Hoe gaat het verder?
Naar aanleiding van je sollicitatie volgt er een kennismaking. Als we na afloop hiervan beiden nog net zo enthousiast zijn, wordt je door ons aangemeld voor een test bij het onderwijsinstituut waar zal worden getoetst of de opleiding haalbaar is voor jou. Wanneer ook de opleiding een positief advies afgeeft, kunnen we overgaan tot het in orde maken van alle papieren en betekent dit dat je kunt gaan starten met de opleiding.

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze collega HR & Recruitment Ankie Bazen via telefoonnummer 06–18211012.

Mocht je gelijk willen solliciteren, reageer dan via www.werkenbijambulantethuiszorg.nl. Vermeld hierin ook duidelijk naar welke opleiding je interesse uit gaat. In de regel nemen wij nog dezelfde dag contact met je op.