Proteion zoekt een

Opleidingsplek verzorgende c in de thuiszorg

Dienstverband

24/28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Horn Horn

Werkvelden

Thuiszorg

Opleidingsplek verzorgende c in de thuiszorg

Wil jij binnen 42 weken je diploma Verzorgende C halen met het vooruitzicht van een vaste baan in een wijkteam?? Wil jij de kleine momenten bijzonder maken voor je cliënten? Lees dan snel verder!

Welke uitdaging ga je aan?

Binnen onze thuiszorg starten we met de?doorstroomopleiding tot?verzorgende C. De opleiding duurt maximaal 1 jaar (42 weken). Je gaat 1 dag per week naar school. Tijdens dit traject maak je kennis met alle facetten van verzorgende C en mag je meteen aan de slag in een wijkteam. De opleiding is bij Gilde Opleidingen in Roermond en start september 2021

Daarom pas jij bij Proteion

Jij hebt altijd al in de thuiszorg willen werken, maar hebt hierin nog geen of nog niet het juiste diploma.

Je bent leergierig en weet van aanpakken. Wat je leert in de opleiding weet je meteen toe te passen in de praktijk. Ook deel je dit graag met je collega’s en steek je hen aan met je enthousiasme.? Heb je al een diploma in de zorg dan vinden wij dat fijn. Heb je dit nog niet? Geen probleem! Ook dan maak je kans op deze opleidingsplek.


Gewoon

Wanneer je bij ons in dienst komt betalen wij jouw boeken, opleidingskosten en ook de lesdag wordt deels betaald!  We bieden jou een leer-arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Je ontvangt een leerling salaris conform de CAO VVT 2019-2021, afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt dit maximaal €1.912,25 bruto per maand ( peildatum 01-07-2021 o.b.v. 36 uur per week).

Werk je al bij ons, dan is je salaris afhankelijk van je huidige dienstverband.


Bijzonder

Na het behalen van je diploma wordt een?verzorgende in onze wijkteams ingeschaald conform CAO VVT. Ook geven we jou dan graag een vast dienstverband.  Over het aantal uren gaan we graag met je in gesprek.

Tijdens je opleiding heb je een contractomvang tussen de 24 en 28 uur per week. We vergoeden ook een gedeelte van de uren die jij naar school gaat:
•              Bij 28 uur werk je 25 uur per week en 3 uur betaalde lestijd.
•              Bij 24 uur werk je 21,5 uur en 2,5 uur betaalde lestijd.


Meer informatie

Na het positief beoordelen van je cv en een telefonische screening brengen we je in contact met ons selectieteam. In een persoonlijk gesprek leren we jou graag kennen. Ter voorbereiding hierop vragen we je om een digitale test te maken. Deze test geeft inzichten in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 03-05,05-05,06-05,10-05 en 14-05-2021.

Ook zorgen wij voor een informatiebijeenkomst over de opleiding.


'Jij bent leergierig en weet van aanpakken!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Heb je een vraag over deze vacature?
Tessa heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tessa Koninkx
HR assistent
06-15196787
tessakoninkx@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.