Proteion zoekt een

Opleidingsplek verzorgende C september: thuiszorg óf zorgcentrum mogelijk

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Wil jij binnen een jaar opgeleid worden tot verzorgende met het vooruitzicht op een vaste baan in een wijkteam of binnen één van onze zorgcentra? Wil jij de kleine momenten bijzonder maken voor onze cliënten en bewoners? Lees dan snel verder!

 

Welke uitdaging ga je aan?

Binnen onze organisate starten we in het najaar van 2022 weer met de opleiding tot verzorgende voor zij-instromers of doorstromers. De opleiding duurt 1 jaar.  Daarna ben jij helemaal klaargestoomd om de cliënten in je wijk óf de bewoners van onze zorgcentra de zorg te bieden die ze nodig hebben.

Handig om te weten:

-          Je start de opleiding met 2 dagen per week school, na 2 maanden zal dit 1 dag in de week zijn.

-         Tijdens dit traject maak je kennis met alle facetten van de functie van verzorgende en mag je meteen aan de slag in de zorg.

-         Na het succesvol afronden van de opleiding ben je in het bezit van deelcertificaten Verzorgende C.

-         De opleiding is bij Gilde Opleidingen in Roermond of Venlo en start in het najaar 2022

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij hebt altijd al in de zorg willen werken, maar hebt hierin nog geen of niet het juiste diploma.

Je bent leergierig en weet van aanpakken. Wat je leert in de opleiding weet je meteen toe te passen in de praktijk. Ook deel je dit graag met je collega’s en steek je hen aan met je enthousiasme.

Heb je al een diploma in de zorg dan vinden wij dat fijn. Heb je dit nog niet? Geen probleem! Ook dan maak je kans op deze opleidingsplek.


Gewoon

Wanneer je bij ons in dienst komt betalen wij jouw boeken, opleidingskosten en ook de lesdag wordt deels betaald!  We bieden jou een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van het opleidingstraject. Je ontvangt een leerling salaris conform de CAO VVT. Wanneer je de opleiding in de thuiszorg volgt wordt je ingeschaald in FWG 35 (€2.068,21), voor de zorgcentra geldt FWG 30 (€1.960,02). 

Werk je al bij ons, dan is je salaris afhankelijk van je huidige dienstverband


Bijzonder

Na het behalen van je diploma wordt je als verzorgende in onze wijkteams ingeschaald conform CAO VVT. Ook geven we jou dan graag een vast dienstverband.  Over het aantal uren gaan we graag met je in gesprek.

Tijdens je opleiding heb je een contractomvang van 24 per week (28 uur is bespreekbaar). We vergoeden ook een gedeelte van de uren die jij naar school gaat:

•              Bij 24 uur werk je 21,5 uur en is 2,5 uur betaalde lestijd.


Jouw team
Na het positief beoordelen van je cv en een telefonische screening brengen we je in contact met ons selectieteam. In een persoonlijk gesprek leren we jou graag nog beter kennen. Ter voorbereiding hierop vragen we je om een digitale test te maken. Deze test geeft inzichten in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen. 


'Jij bent leergierig en weet van aanpakken!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion