Sevagram zoekt een

Opleidingsvacature BBL – Verzorgende IG of MBO Verpleegkundige

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij werken in de zorg? Dat kan, mét of zonder vooropleiding in de zorg!

De opleiding start jaarlijks in februari en september. Je bent welkom bij Sevagram ruim voordat de opleiding start.  De opleiding volg je volgens het werken & leren principe (beroepsbegeleidende leerweg). Eén dag in de week ga je naar school, de overige dagen werk je in de praktijk.

Gedurende de opleiding maak je kennis met verschillende locaties van Sevagram. Want hoe mooi is het om te kunnen leren van verschillende teams, verschillende doelgroepen! Heb jij een voorkeur voor een locatie waar je graag wilt starten, laat het ons weten!

De ouderenzorg saai? Niet bij Sevagram! Hier vind je lekker veel uitdaging en kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. Bovendien dagen we je uit om mee te denken over innovaties,  maak je kennis met experts uit het zorg en zie je de vele verschillende facetten van de ouderenzorg waarbij onze client centraal staat.  Je leert dus veel in korte tijd en bouwt ondertussen een band op met onze bewoners, collega’s en vrijwilligers. Werken en leren met je hart!

Kom ontdekken wat bij jou past! Interesse of vragen? Wij vertellen je graag meer! Wij vergoeden niet alleen je opleidingskosten (college- en boekengeld én lestijdvergoeding) maar je ontvangt ook een bijpassend salaris* en een contract van minimaal 28 uur per week voor de duur van de opleiding (uitzicht op een vast dienstverband). Je studeert, doet werkervaring op en krijgt betaald.

Aan het einde van je studie kijken we samen naar de mogelijkheden voor een passende en uitdagende baan bij Sevagram.  

*Ben je jonger dan 21 jaar dan ontvang je een leerlingensalaris (gebaseerd op het wettelijk minimum(jeugd)loon (WML) plus 10%). Ben je ouder dan 21 jaar dan ontvang je een salaris dat hoort bij de zij-instroomperiodiek van de functiegroep die van toepassing is voor de functie, waarvoor je wordt opgeleid.

Wij investeren graag in mensen die:

  • De overstap willen maken van een BOL traject naar een BBL traject;
  • Een zorg- of welzijnsdiploma hebben en klaar zijn voor de volgende stap;
  • Nog geen zorgdiploma hebben, maar dit wel graag willen;
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B, eigen vervoer en flexibel zijn ten aanzien van werktijden.

Yes, ik heb er zin in!
Stuur dan een whatsappje naar Leonie. Bellen mag ook! of reageer via de SOLLICITEER knop.

Wanneer hoor je iets?
Binnen 2 weken na solliciteren krijg je een terugkoppeling naar aanleiding van je sollicitatie.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Zien wij een match, dan plannen wij een sollicitatiegesprek met jou!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.