Proteion zoekt een

Oproepkracht regio Leudal

Dienstverband

0-uren contract

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Horn Heythuysen

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Zoek je een zinvolle (bij)baan in de zorg die perfect te combineren is met je studie, je gezin of andere bezigheden? Ben je zelfstandig en durf jij beslissingen te nemen? Lees dan snel verder.

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat werken als oproepkracht in de regio Leudal. Je werkt op oproepbasis met name in de weekenden, vakanties of op momenten dat het team krap zit en jij ruimte hebt om diensten te werken. Ben jij dus flexibel en hou je van afwisseling? Dan kom je in deze functie goed tot je recht!

Jij maakt kleine momenten bijzonder voor je cliënt. Jij bent er voor de cliënten in de wijk. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Daarom pas jij bij Proteion

Het kleine moment bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Jij volgt de opleiding tot Verzorgende (IG) of Verpleegkundige (niveau 4 of 5) óf hebt je diploma al in the pocket. Het aantal uren dat je gaat werken bepaal je zelf: wij hebben de diensten, jij bepaalt het aantal uren op dagen en tijden die jou het beste uitkomen.

Jij bent de Verzorgende (IG) of Verpleegkundige die zich betrokken voelt bij cliënten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wil je blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders. Tot welke hoogte, dat bepaal je zelf.


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd. Jouw uurloon is afhankelijk van hoever je in je opleiding gevorderd bent of je opgedane werkervaring. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

Jouw team
Jij gaat werken in een van de wijkteams in de regio Leudal dat bestaat uit Verzorgenden, (wijk)Verpleegkundigen en een 1e Wijkverpleegkundige. Samen zijn jullie er voor de cliënten in de wijk. Jij bent ook als oproepkracht echt onderdeel van het team, jouw kennis en ervaringen worden gewaardeerd. Deel ook je mooie momenten met je collega’s en groei samen. Dat is gewoon bijzonder.


'Jij maakt de kleine momenten bijzonder met en voor je cliënten!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Suzanne heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Suzanne van de Boogaert
1e Wijkverpleegkundige
0615826667
suzannevandenboogaert@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.