Proteion zoekt een

Oproepkracht Thuiszorg, regio Venlo-Beesel

Dienstverband

0 uren contract

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO+

Standplaats

Horn Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Zoek je een zinvolle (bij)baan in de thuiszorg die perfect te combineren is met je studie, je gezin of andere bezigheden? Ben je zelfstandig en durf jij beslissingen te nemen? Lees dan snel verder!

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat binnen de regio Venlo-Beesel aan de slag, met name in de weekenden, vakanties of op momenten dat het team krap zit en jij ruimte hebt om diensten te werken. Ben jij flexibel en hou je van afwisseling? Dan kom je in deze functie goed tot je recht!

Jij maakt kleine momenten bijzonder voor je cliënt. Jij bent er voor de cliënten in de wijk. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Je vervoermiddel is in deze regio niet van belang. De routes zijn zowel met de auto, scooter als ook met de fiets te werken.

Daarom pas jij bij Proteion

Het kleine moment bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Jij volgt de opleiding tot Verzorgende (IG) of Verpleegkundige (niveau 4 of 5) óf hebt je diploma al in the pocket. Het aantal uren dat je gaat werken bepaal je zelf: wij hebben de diensten, jij bepaalt het aantal uren op dagen en tijden die jou het beste uitkomen.

Jij bent de helpende plus, verzorgende (IG) of verpleegkundige die zich betrokken voelt bij cliënten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt je blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders. Tot welke hoogte, dat bepaal je zelf.

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een 0-uren contract
  • uurloon is afhankelijk van hoever je in je opleiding gevorderd bent of je opgedane werkervaring
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
De regio Venlo-Beesel bestaat in het totaal uit dertien wijkteams en een verpleegtechnisch team. De wijkteams bestaan uit een 1e wijkverpleegkundige, (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden (IG) en zorgondersteuners. Er is 1 centraal gelegen kantoor waar de deur altijd openstaat (en vers fruit klaar staat), collega's elkaar ontmoeten, met elkaar sparren en bijzondere momenten samen delen.  In alle wijkteams heerst gelijkheid en heeft iedere medewerker zijn of haar eigen talenten.

Naast de contacten gedurende werktijd, vindt er jaarlijks een teamuitje plaats, bestaande uit een leuke activiteit en gezellig samen eten. We sluiten het jaar samen ook goed af en luiden het  nieuwe jaar in tijdens de jaarlijkse kerstborrel van de hele regio (thuiszorg, zorgcentrum De Wachtpost en de thuisbegeleiding).


'Jij maakt kleine momenten bijzonder met en voor je cliënten!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Layla heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Layla Nelissen
1e Wijkverpleegkundige
0631634052
laylanelissen@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.