Scheyvenhof zoekt een

Oproepkracht Zorg MBO 2

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Derde jaars student in de zorg of je diploma; Helpende plus in je zak? Op zoek naar een mooie werkplek om ervaring op te doen of om door te groeien in de zorg? Bij ons krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen en te groeien. Als oproeper ben je dikwijls inzetbaar tijdens de weekenden en vakanties. De overige diensten en het aantal uren zullen we samen met je afstemmen.

Wie zijn wij?

Woon- en Zorghuis Scheyvenhof, is een landelijk gelegen, gerenoveerde boerderij te Heythuysen. Wij beschikken over; 20 appartementen met daarbij een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met een zorgbehoefte. Team Scheyvenhof biedt 24-uurs zorg aan 32 hulpbehoevende bewoners. Het restaurant biedt vanuit de grote glazen puien, een prachtig uitzicht over de tuin met dierenweide, wandelpaadjes, moestuin, mini- camping en nog veel meer moois! 

Team Scheyvenhof bestaat uit hospitality, house-keeping en zorg Samenwerkers. Wij noemen onze collega's Samenwerkers omdat we elkaar allemaal ondersteunen. Samen maken we van iedere dag een mooie dag, met mooie geluksmomentjes voor de bewoners en je collega's.

Geen dag is hetzelfde. Wij hebben een diverse mix van bewoners die soms kampen met dementie maar ook fysieke aandoeningen kunnen hebben of juist nog nauwlijks zorg nodig hebben. Wij horen van families en andere bezoekers iedere keer weer, dat er zo’n fijne huiselijke sfeer heerst. Geen instellings-gevoel dus. Hier werk je dan ook in een kleinschalige en persoonlijke setting. Je kent hier 'de mensen' in plaats van de bewoners. ‘Aandacht maakt alles mooier’ is onderdeel van onze visie. Verder houden wij van actief en buiten zijn. Maar vooral ook van genieten en lekker eten! Van live-muziek tot wafels bakken, picknicken met de huifkar, op de koffie bij onze eigen naastgelegen camping en nog zoveel meer! 

Ook werken wij samen met een vaste kern aan multidisciplinaire professionals. Denk aan een yoga instructrice, fysio’s, massage therapeute, medisch pedicure, huisarts etc. Zo bieden we iedereen de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Bovendien kun je je als professional dus focussen op hetgeen waar jij goed in bent. Niet alleen wonen maar dus ook werken met plezier!

Wat bieden wij?

- FWG 15 / CAO VVT
- Extra toeslagen conform CAO VVT
- Een hele fijne leerzame werkplek met goeie koffie ; ) 
- Ieder jaar een groot personeelsfeest en een aantal gezellige borrelavonden
- Een mooi team en lieve bewoners, waar jouw inzet enorm wordt gewaardeerd

Bekijk hier de hele vacature en video's: https://www.scheyvenhof.nl/vacatures/oproepkracht-zorg-mbo-2