Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Adelante

Adelante is een zorggroep met revalidatie, audiologie, speciaal onderwijs en arbeidsreïntegratie als kernactiviteiten. Ruim 1000 gemotiveerde professionals staan klaar om volwassenen en kinderen te ondersteunen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval.

Al 40 jaar lang helpen wij hen de gezondheid te herstellen en zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Daarbij zoeken we voortdurend afstemming en samenwerking. Met de cliënt zelf, met hun familie, met ketenpartners, met verwijzers zoals specialisten en huisartsen, met onderwijsinstellingen en intern met collegas. Zo blijven onze specialistische functies en topklinische speerpunten zich verder versterken. En zo blijft onze dienstverlening zich ontwikkelen en ons zorgaanbod zich uitbreiden.

De locaties van Adelante vindt u in Hoensbroek, Valkenburg a/d Geul, Heerlen, Geleen, Maastricht, Venlo, Steijl. Daarnaast is Adelante actief in de poliklinieken van ziekenhuizen en in ambulante

Bezoek ons YouTube kanaal voor  mooie video's.

Bezoekadres

Adelante

Zandbergsweg 111
6432 CC Hoensbroek
T 045 5282828

Volwassenenrevalidatie

Volwassenenrevalidatie Met zeer specialistische en vaak geavanceerde therapieëen, behandelmethoden, hulpmiddelen en voorzieningen helpen wij mensen op een intensieve en soms ook langdurige weg naar herstel.

Dat doen wij niet alleen, maar wij werken samen met zorgpartners en ziekenhuizen in Limburg, Nederland en het grensgebied.

Onze zorg valt in grote lijnen onder een viertal specialisaties:

  • hersenletsel als gevolg van een trauma, een chronische ziekte (MS, Parkinson) of een CVA
  • hartrevalidatie
  • dwarslaesie, amputatie, traumatologie en orthopedie
  • chronische pijn

In het sportgezondheidscentrum van Adelante kunnen volwassenen en kinderen onder begeleiding gezond en verantwoord bewegen en een goede balans vinden tussen inspanning en ontspanning.

Verder kunnen huisartsen, specialisten en fysiotherapeuten in het expertisecentrum fysiotherapie terecht voor een fysiotherapeutisch consult, een analyse of een screening.

Arbeidsreïntegratie

Het reïntegratiebedrijf is gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een fysiek en/of psychisch gezondheidsprobleem. Wensen, mogelijkheden en arbeidsmarktperspectief staan centraal.

Bezoekadres

Volwassenenrevalidatie

Zandbergsweg 111
6432 CC Hoensbroek
T 045 5282828

Adelante met partner Cicero Revalidatie en Herstelzorg

Zorgpartners Adelante Zorggroep en Cicero Revalidatie en Herstelzorg hebben sinds 2012 een succesvolle samenwerking binnen de CVA Stepped Care Unit (CSCU) op de locatie van Adelante Zorggroep in Hoensbroek. De CSCU is een revalidatieafdeling voor cliënten die herstellen van een CVA (beroerte). De krachtenbundeling van beide organisaties zorgt ervoor dat cliënten kunnen rekenen op snelle en efficiënte revalidatie, hetgeen de kans op herstel aanzienlijk vergroot. 

Bezoekadres

Adelante met partner Cicero Revalidatie en Herstelzorg

Zandbergsweg 111
6432 CC Hoensbroek
T 045 528 28 28

Organisatie

Organisatie

Adelante

werkveld

Ziekenhuizen


Locaties


Vacatures binnen deze organisatie


Hoofdadres

Adelante
Zandbergsweg 111
6432 CC Hoensbroek

T 045 5282828
www.adelante-zorggroep.nl


Onderdeel van

Adelante


Deel deze pagina