Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Vleugelzorg

Vleugelzorg biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en zelfstandig thuis kunt blijven wonen en leven. Van uw huishouden tot uw persoonlijke verzorging, voor alle zorg die u nodig heeft, is Vleugelzorg een betrokken en betrouwbare partner.

Wij begrijpen dat dagelijkse activiteiten zoals stofzuigen, wassen en bedden verschonen, maar ook het doen van boodschappen, douchen of naar het toilet gaan door omstandigheden u opeens moeilijker kunnen afgaan dan u gewend was. Soms komt dat door de leeftijd, soms door een ziekte. Wat uw reden ook is, als u onze zorg nodig heeft, dan kunt u daar 24 uur per dag en zeven dagen per week op rekenen.

Prettig leven betekent een goede persoonlijke hygiëne, fris gewassen kleding dragen en ’s avonds in een schoon bed kunnen slapen. Prettig thuis wonen betekent dat u graag wilt leven en bezoek kunt ontvangen in een schoon en opgeruimd huis, met een koekje bij de kop koffie. Uzelf en uw huis, verdienen een goede verzorging, zodat u kunt genieten van alles wat het leven u te bieden heeft. Vleugelzorg helpt u erbij dit mogelijk te maken. En wordt het moeilijker om activiteiten buitenshuis te ondernemen? Om boodschappen te doen, even lekker een ommetje te maken, om naar de kapper te gaan of een stukje te fietsen? Ook dan is Vleugelzorg er voor u om u de zorg en aandacht te geven waar u het nodig heeft.

Kort samengevat staat Vleugelzorg voor:

  • kwalitatieve zorg,
  • persoonlijke aandacht,
  • betrouwbaarheid,
  • betrokkenheid,
  • flexibiliteit en
  • alertheid.

Missie

Vleugelzorg wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw leven, door het leveren van persoonlijke en kwalitatieve thuiszorg en begeleiding op maat, die bij u past, die u nodig heeft en die u prettig vindt. Onze aandacht gaat uit naar u en uw gezondheid, zodat u zolang mogelijk verantwoord en veilig thuis kan blijven wonen. Door onze vakkundige en goed opgeleide medewerkers en nauwe samenwerking met andere zorgverleners, kan Vleugelzorg dit voor u mogelijk maken.

 

Bezoekadres

Vleugelzorg

Hoogveldsweg 28
6102 CB Echt
T 0475342571

Organisatie

Organisatie

Vleugelzorg

werkveld

Thuiszorg


Locaties


Vacatures binnen deze organisatie


Hoofdadres

Vleugelzorg
Hoogveldsweg 28
6102 CB Echt

T 0475-342 571
www.vleugelzorg.nl


Onderdeel van

Vleugelzorg


Deel deze pagina