Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Stichting Land van Horne

De Stichting Land van Horne is een zorgorganisatie voor thuiszorg, revalidatie, behandeling, (woon)zorgcentra, eetpunten, activiteiten en services. We hebben aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden.

Met circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. En wat dacht je van flexibele werktijden en aantrekkelijke kortingen op de meest gebruikelijke verzekeringen. Daarnaast heeft de stichting voor medewerkers met een vast dienstverband een interessant meerkeuzesysteem voor secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Stichting Land van Horne

Biest 43
6001 AP Weert
T 0900 333 55 55

Thuiszorg Land van Horne

Iedereen wil zo lang mogelijk thuis wonen. Ook al gaat het misschien wat minder, eigen haard is goud waard. Daarom bieden wij in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren thuiszorg.

Welke zorg is mogelijk?

Het gaat bij thuiszorg om ondersteuning in de eigen leefomgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld hulp bij het huishouden krijgen of bij uw persoonlijke verzorging. Ook wanneer medische of verpleegkundige deskundigheid wordt gevraagd, is zorg thuis mogelijk. 

Onderdeel van Land van Horne

Thuiszorg Stichting Land van Horne is een onderdeel van de Stichting Land van Horne. Het is een tak binnen de organisatie die sterk aan het groeien is.

Land van Horne is een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Thuiszorg Land van Horne

Biest 43
6001 AP Weert
T 0900 333 55 55

Woonzorgcentrum Aan Stad-thoes

Woonzorgcentrum Aan Stad-thoês is gelegen in het centrum van Ospel. Het bevat 39 royale appartementen en vier naastgelegen woningen. De appartementen hebben allerlei technische voorzieningen die de toegankelijkheid en veiligheid vergroten.

Zorgverlening

Mensen huren de appartementen van de woningvereniging en ontvangen naar behoefte thuiszorg van Stichting Land van Horne. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij het huishouden zijn of persoonlijke verzorging zoals hulp bij het wassen en aankleden. Maar er kan veel meer, zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk.

Voorzieningen

Aan Stad-thoês beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder een gezellige recreatieruimte waar om de week activiteiten georganiseerd worden door de bewonerscommissie. 

Onderdeel van Land van Horne

Aan Stad-thoês is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Aan Stad-thoes

Stad 2
6035 AV Ospel
T 0900 333 55 55

Woonzorgcentrum Bruggerhof

Het woonzorgcentrum Bruggerhof ligt in de kern van Hunsel. Er zijn 24 appartementen en de aangebrachte voorzieningen zijn gericht op veilig en comfortabel wonen.

Zorgverlening

Mensen huren een appartement van de woningcorporatie en ontvangen naar behoefte thuiszorg van Stichting Land van Horne. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij het huishouden zijn of persoonlijke verzorging zoals hulp bij wassen en aankleden. Maar er kan veel meer. Zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk.

Voorzieningen

Er zijn diverse voorzieningen aanwezig in Bruggerhof, zoals een ontmoetingsruimte waar regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd worden.

Onderdeel van Land van Horne

Bruggerhof is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Bruggerhof

Bruggerveld 9
6013 SV Hunsel
T 0900 333 55 55

Woonzorgcentrum Eegelshoeve

Eegelshoeve is een modern woonzorgcentrum in Someren. In Eegelshoeve vindt verschillende vormen van ouderenzorg onder één dak. Er zijn zestig royale huurappartementen waar thuiszorg wordt geboden.

Daarnaast zijn er vier groepswoningen voor ouderen met dementie en twee groepswoningen voor psychiatrische cliënten.

Samenwerking

Het woonzorgcentrum is gebouwd door Land van Horne, in samenwerking met woningcorporatie Wonen Limburg, de GGZ Oost Brabant regio Helmond en de gemeente Someren.

Onderdeel van Land van Horne

Eegelshoeve is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Eegelshoeve

Ter Hofstadlaan 201
5711 VG Someren
T 0900 333 55 55

Zorgcentrum Hieronymus

Zorgcentrum Hieronymus is gevestigd in een voormalig minderbroederklooster in Weert. Hoewel Hieronymus dicht bij het centrum ligt, biedt het een oase van rust. Het zorgcentrum beschikt over 66 appartementen voor zorg met verblijf (verzorging) en zorg met verblijf en behandeling (verpleging).

Zorgverlening

Net als in de andere zorgcentra van de Stichting Land van Horne verlenen gemotiveerde medewerkers zorg die is afgestemd op de behoeften en wensen van de cliënt, binnen de mogelijkheden van de indicatie. In het zorgcentrum worden verschillende vormen van ouderenzorg geboden, van verzorging tot complexe verpleging. De welzijnscoaches organiseren dagelijks activiteiten voor de cliënten. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een grote tuin.

Onderdeel van Land van Horne

Hieronymus is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum Hieronymus

Biest 43
6001 AP Weert
T 088 987 87 70

Woonzorgcentrum Hornehoof

In het hart van Weert ligt woonzorgcentrum Hornehoof. Vanwege de centrale ligging in de stad hebt u allerlei voorzieningen binnen handbereik.

Zorgverlening en voorzieningen

In Hornehoof zijn 5 kleinschalige groepswoningen voor ouderen met dementie. Daarnaast zijn er in het woonzorgcentrum 59 appartementen bedoeld voor mensen met een zorgindicatie. Land van Horne biedt hier thuiszorg. De 30 overige appartementen in Hornehoof zijn voor cliënten met somatische (lichamelijke) klachten, Land van Horne biedt hen zorg en begeleiding. 
Het woonzorgcentrum beschikt tevens over een revalidatie-afdeling speciaal voor ouderen met dementie. In 't Gaffel, de ontmoetingsruimte van Hornehoof, worden dagelijks activiteiten georganiseerd voor de cliënten.

Onderdeel van Land van Horne

Hornehoof is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Hornehoof

Vogelsbleek 20
6001 BE Weert
T 0900 333 55 55

Woonzorgcentrum Hushoven

Aan de rand van Weert ligt woonzorgcentrum Hushoven. Dit is een woonzorgcentrum met 81 huurappartementen en 3 groepswoningen. Gasterij De Stoof is de centrale plek in het gebouw waar bewoners en buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten.

Comfortabel wonen

De 81 moderne huurappartementen zijn bedoeld voor mensen met een indicatie voor zorg. De appartementen zijn gericht op comfortabel en veilig wonen. Wonen Limburg verhuurt de appartementen en wij bieden er thuiszorg. Dit kan bijvoorbeeld hulp zijn bij uw persoonlijke verzorging. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Maar er kan veel meer. Zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk.

Kleinschalig wonen

In de groepswoningen bieden we zorg aan ouderen met dementie. Zij ontvangen intensieve zorg in een huiselijke sfeer en veilige omgeving.

Elkaar ontmoeten in Gasterij De Stoof

In woonzorgcentrum Hushoven is Gasterij De Stoof de centrale plek in het gebouw waar bewoners en buurtgenoten elkaar ontmoeten. Bewoners, omwonenden en ook verenigingen uit de omgeving ondernemen hier activiteiten.

Onderdeel van Land van Horne

Hushoven is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Hushoven

Rietstraat 2
6003 PM Weert
T 0900 333 55 55

Woonzorgcentrum Kwartierstaete

In Stramproy ligt woonzorgcentrum Kwartierstaete. Een modern en sfeervol woonzorgcentrum. Het is centraal gelegen in het dorp en heeft een prachtige tuin.

Het ligt aan het Kerkplein in Stramproy, nabij de kerk, winkels en andere voorzieningen.

Zorgverlening en voorzieningen

Er zijn dertig appartementen met zorgvoorzieningen die woningstichting St. Joseph verhuurd aan mensen met een indicatie. De bewoners ontvangen er thuiszorg van Land van Horne. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij het huishouden zijn of persoonlijke verzorging zoals hulp bij wassen en aankleden. Zelfs intensieve verpleging is mogelijk.

In Kwartierstaete biedt Land van Horne dagactiviteiten in groepsverband aan zelfstandig wonende ouderen. Voor andere voorzieningen - zoals het eetpunt, of het meedoen met activiteiten- zijn de bewoners welkom in het nabij gelegen zorgcentrum Rust in Roy.

Onderdeel van Land van Horne

Kwartierstaete is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Kwartierstaete

Pastoor Greijmansstraat 16a
6039 GG Stramproy
T 0900 333 55 55

Zorgcentrum Mariënburght

Mariënburght ligt even buiten het centrum van Budel. Het prachtige restaurant de Kom-Eet trekt dagelijks veel gasten. Er zijn diverse voorzieningen en activiteiten.

Het zorgcentrum heeft 35 appartementen voor zorg met verblijf en behandeling (verpleging) en 30 voor ouderen met dementie. Daarnaast zijn er 8 appartementen voor echtparen en 20 appartementen waar thuiszorg wordt geboden.
Er zijn in Mariënburght ook drie groepswoningen, waar in totaal 24 ouderen met dementie wonen.

Onderdeel van Land van Horne

Mariënburght is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum Mariënburght

Graafschap Hornelaan 2
6021 XL Budel
T 088 987 80 78

Zorgcentrum Marishof

Marishof in Maarheeze is een modern maar uiterst sfeervol gebouw. Het zorgcentrum staat bekend om de vele activiteiten die er samen met de Vrienden van Marishof georganiseerd worden.

Zorgverlening

Er zijn 54 appartementen voor zorg met verblijf (verzorging) en voor zorg met verblijf en behandeling (verpleging). Ook zijn er 30 appartementen voor ouderen met dementie. Via een overdekte brug is Marishof verbonden met De Brinkhorst, een seniorencomplex met 30 luxe appartementen.

Onderdeel van Land van Horne

Marishof is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum Marishof

t Hagelkruis 1a
6026 BA Maarheeze
T 0495 59 89 00

Woonzorgcentrum Nedermazehof

Nedermazehof is een modern woonzorgcentrum dat ligt in de wijk Groenewoud in Weert. In het hart van het zorgcentrum is een sfeervolle ontmoetingsruimte waar ook mensen uit de buurt gebruik van kunnen maken.

Zorgverlening en voorzieningen

De 86 moderne huurappartementen zijn bedoeld voor mensen met een indicatie voor zorg. Wonen Limburg verhuurt de appartementen en Land van Horne biedt er thuiszorg. Dit kan bijvoorbeeld hulp zijn bij de persoonlijke verzorging. Zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk.

In de vijf groepswoningen biedt Land van Horne intensieve zorg aan ouderen met dementie in een huiselijke sfeer en veilige omgeving.

Onderdeel van Land van Horne

Nedermazehof is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Nedermazehof

Maastrichtstraat 70
6004 VX Weert
T 0900 333 55 55

Zorgcentrum Rust in Roy

Zorgcentrum Rust in Roy is een bekend begrip in Stramproy. Het bejaardentehuis van weleer is uitgegroeid tot een zorgcentrum waar alle vormen van ouderenzorg geboden worden.

Zorgverlening en voorzieningen

Rust in Roy heeft 56 appartementen, waarvan 20 voor ouderen met dementie, 18 zorg met verblijf en behandeling (verpleging) en 18 voor zorg met verblijf (verzorging). Welzijnscoaches organiseren dagelijks activiteiten voor de cliënten. Er zijn diverse voorzieningen, zoals een kapslon en een gasterij.

Onderdeel van Land van Horne

Rust in Roy is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum Rust in Roy

Frans Strouxstraat 55
6039 GJ Stramproy
T 0495 56 17 65

Woonzorgcentrum St. Charles

Woonzorgcentrum St. Charles ligt aan de rand van Heythuysen in een landelijke omgeving. Het karakteristieke gebouw stamt uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Inmiddels is het gebouw vernieuwd en is er een woonzorgcentrum met 79 moderne appartementen voor in de plaats gekomen.

In St. Charles wonen Witte Paters en ook niet-religieuze inwoners uit Heythuysen en omgeving. Er zijn diverse voorzieningen, zoals een recreatieruimte en een gasterij.

Zorgverlening en voorzieningen

De appartementen zijn ingericht op veilig en comfortabel wonen. Ze worden verhuurd door de Stichting Land van Horne. Een enthousiast team van medewerkers biedt hier thuiszorg. Naast hulp bij het huishouden kunnen zij persoonlijke verzorging bieden, zoals hulp bij het opstaan, wassen of aankleden. Maar er kan veel meer. Zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk.

Onderdeel van Land van Horne

St. Charles is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

 

Bezoekadres

Woonzorgcentrum St. Charles

Op De Bos 2
6093 NC Heythuysen
T 0900 333 55 55

Zorgcentrum St. Elisabeth

Net buiten het dorp Haelen ligt zorgcentrum St. Elisabeth. Dit zorgcentrum is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving.

Zorgverlening

Net als in de andere zorgcentra van de Stichting Land van Horne verlenen gemotiveerde medewerkers zorg die is afgestemd op de behoefte en wensen van de cliënt, binnen de mogelijkheden van de indicatie. In het zorgcentrum wordt zorg met verblijf (verzorging) geboden.

St. Elisabeth beschikt over diverse voorzieningen waaronder een prachtige tuin. 

Onderdeel van Land van Horne

St. Elisabeth is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum St. Elisabeth

St. Elisabethsdreef 1
6081 NS Haelen
T 0475 49 13 23

Zorgcentrum St. Joseph

Zorgcentrum St. Joseph is de spil in de woonservicezone van Nederweert; het gebied waarin zorgverlening voor de inwoners van de gemeente zich concentreert. Het zorgcentrum onderscheidt zich door een kleinschalig, landelijk en sfeervol karakter.

In St. Joseph is ruimte voor gezamenlijke activiteiten, er is een terras en er zijn rustige plekjes voor de nodige privacy. Tussen de omliggende gebouwen ligt een binnentuin met een dierenverblijf. Het terras van de gasterij biedt uitzicht op de Zuid-Willemsvaart.

Zorgverlening en kleinschalig wonen

Bijzonder aan St. Joseph is de volledige indeling in groepswoningen. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt cliënten een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin zij zich maximaal ‘thuis’ voelen.

St. Joseph biedt zorg aan ouderen met lichamelijke klachten en aan ouderen met dementie.

Gespecialiseerde zorg, behandeling en advies voor Huntington

Daarnaast beschikt het zorgcentrum over een specialistische Huntingtonafdeling waar patiënten met de ziekte van Huntington zorg ontvangen. Het zorgcentrum heeft woongroepen en een dagbehandeling voor deze patiënten. Ook is er een expertteam Huntington dat geraadpleegt kan worden voor advies.

Onderdeel Land van Horne

St. Joseph is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum St. Joseph

Brugske 16
6031 BL Nederweert
T 088 987 88 00

Zorgcentrum Martinus

Zorgcentrum St. Martinus gaat vernieuwen: de oudbouw van het zorgcentrum wordt vervangen door nieuwbouw. Er komt een modern zorg- en behandelcentrum voor in de plaats. De recentere bouwvleugels blijven in gebruik en worden ingebed in de nieuwbouw.

Zorgverlening en voorzieningen

In St. Martinus zijn moderne afdelingen somatiek. Deze afdelingen zijn voorzien van alle faciliteiten en het accent ligt op kleur en licht. Hier wonen mensen die intensieve zorg en behandeling nodig hebben. Tevens is er een afdeling revalidatie met 56 appartementen. 

Onderdeel van Land van Horne

St. Martinus is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.


Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum Martinus

Vogelsbleek 1
6001 BE Weert
T 088 987 85 00

Zorgcentrum Ververshof

Zorgcentrum Ververshof bevindt zich midden in Weert, naast het stadspark en vlakbij de passantenhaven. De winkels in het centrum liggen op loopafstand. Kortom een gezellige locatie in het hart van Weert.

Zorgverlening en voorzieningen

Zorgcentrum Ververshof beschikt over appartementen waar verschillende vormen van ouderenzorg geboden worden. Van verzorging tot complexe verpleging. Ook begeleiding en dagopvang van ouderen met een lichte vorm van dementie behoort tot de mogelijkheden. Het complex bevat tevens 43 moderne aanleunwoningen van Wonen Limburg. Er zijn diverse voorzieningen, zoals een recreatiezaal, restaurant, winkeltje en kapsalon.

Onderdeel van Land van Horne

Ververshof is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum Ververshof

Kasteelsingel 8
6001 EZ Weert
T 0495 43 40 00

Zorgcentrum Witven

Zorgcentrum Witven bevindt zich aan de rand van de Strabrechtse heide in Someren. Door deze bijzondere ligging en de grote tuin van Witven kan men hier volop tuinieren, wandelen en ook dieren verzorgen. Witven heeft 49 appartementen voor zorg met verblijf (verzorging) en zorg met verblijf en behandeling (verpleging).

Cliënten

Van oudsher wonen er voor het merendeel religieuzen in het zorgcentrum. Tegenwoordig genieten ook veel niet-religieuzen er van goede zorg, de vele activiteiten en de natuurlijke omgeving.

Onderdeel van Land van Horne

Witven is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Zorgcentrum Witven

Beuvenlaan 5-7
5711 PZ Someren
T 0493 49 70 20

Woonzorgcentrum Zuyderborgh

Woonzorgcomplex Zuyderborgh ligt in het hart van de wijk Keent in Weert. Het complex bestaat uit 57 huurappartementen. Daarnaast zijn er vijf groepswoningen voor ouderen met dementie. Er is een binnenplein met een open karakter waar drie monumentale lindebomen staan.

Zorgverlening en voorzieningen

De aangebrachte voorzieningen in het complex zijn gericht op veilig en comfortabel wonen. In de appartementen ontvangen cliënten thuiszorg van Land van Horne. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij het huishouden zijn of persoonlijke verzorging. Maar er kan veel meer. Zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk. In het complex is een recreatieruimte. Tevens wordt er dagbesteding geboden.

Onderdeel van Land van Horne

Zuyderborgh is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Lees meer op www.landvanhorne.nl

Bezoekadres

Woonzorgcentrum Zuyderborgh

St. Jozefhof 4
6006 EN Weert
T 0900 333 55 55