Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Sint Jozef Wonen & Zorg

In Meijel en omgeving is Sint Jozef Wonen en Zorg dé Zorgaanbieder voor wat betreft persoonlijke en vakkundige Verzorging, Verpleging én Thuiszorg. In 2011 behaalden wij het HKZ-keurmerk in de zorg.

Bij ons staan de cliënten en hun persoonlijke situatie altijd centraal. Daar passen wij onze zorg- en dienstverlening op aan en niet andersom! Wij werken en denken in oplossingen die passen bij de hulpvraag die u ons stelt. Natuurlijk staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt ons tijdens werkdagen bellen via telefoonnummer 077 46 67 878.

Sint Jozef Wonen & Zorg biedt de volgende diensten:
• Verpleging
• Verzorging
• Thuiszorg
• Dagopvang
• Welzijn
• Eten & drinken
• Overige diensten

Verpleging en Verzorging zijn bij Sint Jozef niet strikt gescheiden. Wij kijken naar de persoon, hoe is het met iemand en welke hulpvraag hoort daarbij. Het komt regelmatig voor dat iemand bij ons komt wonen die in eerste instantie alleen Verzorging nodig heeft. In een later stadium komt daar Verpleging bij. Dat kan. Het liefst verplaatsen we iemand ook niet meer en bieden wij Verzorging en Verpleging aan daar waar diegene in ons Zorgcentrum woont. Voor mensen met dementie, voor wie dat nodig is, hebben we ook een verpleegafdeling. Deze afdeling bestaat uit twee huiskamers met aangrenzende appartementen. Dus ook op deze afdeling hebben de bewoners een eigen appartement net als in de rest van ons Zorgcentrum.

Grenzend aan het Zorgcentrum bevinden zich 20 aanleunwoningen. Deze zijn bestemd voor positief geïndiceerde ouderen, die nog zelfstandig willen en kunnen wonen. Er is een vaste verbindingsgang met het Zorgcentrum en er wordt ongeplande en geplande zorg geboden naar behoefte.Sint Jozef Wonen en Zorg, persoonlijk, vakkundig en creatief!

Bezoekadres

Sint Jozef Wonen & Zorg

Kapelkesweg 1
5768 AW Meijel
T 077 4667878

Organisatie

Organisatie

Sint Jozef Wonen & Zorg

werkveld

Thuiszorg

Ouderenzorg


Locaties


Vacatures binnen deze organisatie


Hoofdadres

Sint Jozef Wonen & Zorg
Kapelkesweg 1
5768 AW Meijel

T 077 4667878
www.sintjozefwonenenzorg.nl


Onderdeel van

Sint Jozef Wonen & Zorg


Deel deze pagina