Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Koraal

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel zorg als onderwijs en arbeid. Dit integrale aanbod is uniek. Het stelt ons in staat om cliënten en leerlingen altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners.

 
Koraal heeft veel kennis en expertise in huis als het gaat om complexe zorg- en ondersteuningsvragen. Deze expertise hebben we gebundeld in ons Expertise Centrum, waardoor deze voor iedereen toegankelijk wordt: binnen Koraal én daarbuiten. Ook dat verstaan wij onder samenwerken: we delen onze kennis, zodat cliënten en leerlingen waar ook in Nederland er beter van worden. Wij zijn actief op de terreinen jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidsparticipatie.

Bezoekadres

Koraal

Valkstraat 14
6135 GC Sittard
T 046 4775252

Wij hebben onze dienstverlening regionaal ingericht. Aansluitend op de regio-indeling die gemeenten hanteren, hebben wij onze organisatie ingedeeld in zes regio’s in Limburg en Noord-Brabant en een landelijk werkend Expertise Centrum waarin alle specialistische kennis van Koraal is gebundeld. Dat stelt ons nog meer in staat mensen met een complexe zorg- en ondersteuningsvraag breed, integraal en vanuit één regionaal aanspreekpunt te ondersteunen.

In elke regio biedt Koraal een compleet pakket ondersteuning. Cliënten en leerlingen hebben dankzij deze werkwijze één aanspreekpunt voor hun vragen op het gebied van gehandicaptenzorg, jeugdzorg, speciaal onderwijs en arbeidsparticipatie. Veel vragen kunnen we bij Koraal zelf beantwoorden. Voor expertise die wij niet in eigen huis hebben, werken we samen met onze partners in het veld.

Werken bij Koraal
Op www.werkenbijkoraal.nl bieden we je een overzicht van alle vacatures bij onze verschillende locaties in Limburg en Noord- Brabant. 

Onze locaties: 

Maastricht - Heuvelland - West. Mijnstreek

In de regio Maastricht - Heuvelland- Westelijke Mijnstreek is Koraal sterk vertegenwoordigd door Maasveld (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdzorg).

Bezoekadres

Maastricht - Heuvelland - West. Mijnstreek

Maasvelderweg 1
6229 XT Maastricht
T 0433568700

Parkstad

In de regio Parkstad is Koraal sterk vertegenwoordigd door Op de Bies (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdzorg).

Bezoekadres

Parkstad

Hereweg 145
6373 VH Landgraaf
T 045 - 533 99 00

Noord- en Midden-Limburg

In de regio Noord- en Midden-Limburg is Koraal sterk vertegenwoordigd door St. Anna (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdzorg).

Bezoekadres

Noord- en Midden-Limburg

Panheelderweg 3
6097 AH Heel
T 0475 - 57 97 00

Organisatie

Organisatie

Koraal

werkveld

Gehandicaptenzorg


Locaties


Vacatures binnen deze organisatie


Hoofdadres

Koraal
Postbus 5109
6130 PC Sittard

T 046 4775252
www.koraalgroep.nl


Onderdeel van

Koraal


Deel deze pagina