JADOS

JADOS biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme, in de levensfases studie of werk. Dit doen wij via onze dochterorganisaties Stumass (hbo en wo studenten met autisme), Capito Wonen (mbo’ers met autisme) en IVA (werkenden en werkzoekende met autisme). We begeleiden op de domeinen wonen, werken/studeren en leven.  De begeleiding is gericht op ontwikkeling naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Team HR

Bel: 026-353034

Wij begeleiden op meerdere domeinen; wonen, werken/studeren en leven. De begeleiding is altijd gericht op de ontwikkeling naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Hierdoor is onze begeleiding meestal tijdelijk.

In onze zorgvisie staat vergroten van de kwaliteit van leven voorop. Daarom kijken we naar heel de mens omdat iemand met autisme veel meer is dan zijn diagnose alleen.


De mensen die we begeleiden wonen zelfstandig (ambulante begeleiding), op één van onze kleinschalige woonlocaties (IVA) of in één van onze studentenhuizen (Stumass en Capito Wonen).

JADOS wil mensen met autisme écht laten participeren. Hiervoor is een grote maatschappelijke impact nodig die we alleen bereiken door zo veel mogelijk mensen met autisme te begeleiden.

Wij zijn actief in veel gemeenten door heel Nederland. In alle gemeentes waar JADOS actief is bieden we Stumass, Capito Wonen en IVA dienstverlening. Het verschilt wel per gemeente of er een locatie(s) is en hoeveel mensen we ambulant kunnen begeleiden. Ons centraal kantoor is gevestigd in Arnhem.