Kracht in Zorg

Een eerlijke plek in onze samenleving. Die verdient iedereen. Daar geloven wij in en daarom gaan we een stapje verder. Wij focussen ons op talenten en krachten. Wij gaan samen met de cliënt opzoek naar wat voor hem/haar belangrijk is en beginnen aan de kant van zijn/haar interesse. Zo creëren we voor én met de cliënt kansen om een zelfstandig leven op te bouwen maar waar de regie bij de cliënt zelf blijft.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Mandy Hazelhof

Bel: 046-2031515

We hebben het complete zorgaanbod in huis. Een naadloze keten van begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen middels ofwel individuele begeleiding, beschermd wonen en/of dagbesteding.

We staan dag- en nacht voor cliënten klaar als dat nodig is, ook in het weekend. Doordat wij werken met een zogenaamd ‘buddy-systeem’ (twee begeleiders per cliënt), is er altijd een voor de cliënt vertrouwde begeleider beschikbaar.

Wat ons onderscheidt, is dat alle begeleiding, die wij bieden, ambulant georiënteerd is. Hierbij gaan we uit van veerkracht en wat het leven van de cliënt betekenisvol maakt. Alle begeleiding, die we bieden, is erop gericht om de cliënt zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen leefomgeving. We werken out-reachend, met een actieve houding naar cliënt, zijn netwerk en overige hulpverleningsinstanties.

De doelgroep waar we ons voornamelijk op richten zijn veelal mensen of gezinnen, die langdurig kampen met een combinatie van problemen op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan problemen met financiën, huisvesting, verslaving en met het sociaal netwerk. De problemen zijn vaak al langere tijd aanwezig, complex en met elkaar verweven. Het betreft dan ook veelal cliënten, die in reguliere trajecten niet geholpen kunnen worden en (intensieve) individuele begeleiding nodig hebben.

Wij bieden ondersteuning aan op het gebied van:

  • Jeugd
  • WMO
  • WLZ
  • Verblijfszorg
  • Forensische zorg

Naast de ondersteuning aan de doelgroep hebben wij ook volop aandacht voor het welzijn van onze collega’s, de wensen en behoeften, ontwikkelperspectief enz. Daarnaast hebben wij een riant opleidingsaanbod en een vitaliteitsprogramma waar medewerkers aan mee kunnen doen.

Zomaar een greep uit aspecten - waarvan wij overtuigd zijn - die werken binnen de zorg een boost geven. Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Bekijk dan snel de vacatures op onze site www.krachtinzorg.nl/vacatures