DeSeizoenen zoekt een

Orthopedagoog

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Werken in de zorg is ontzettend leuk, maar ook hard werken. Dat beseffen we. We vragen veel van onze medewerkers, maar je krijgt er ook veel voor terug. Allereerst tevreden cliënten! Want dat is waar het om draait. Daarnaast vindt DeSeizoenen het ook belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Want ontwikkeling vinden we vanuit onze antroposofische visie voor iedereen belangrijk.

Wat ga je doen?
Je gaat intensief samenwerken met verschillende disciplines, waarbij jij een consulterende en verbindende rol hebt richting verschillende teams. Je bent eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan van de cliënten en je zet heldere lijnen uit voor het begeleiden van de cliënten op basis van je deskundigheid. Je draagt zorg voor de procesbegeleiding rondom de (meer) zorg en bent betrokken bij individuele casuïstiek, diagnostiek en eventuele behandeling. Je maakt deel uit van het team van Corisberg je werkt nauw samen met de locatiemanager en arts.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prettige werkomgeving.  De functie is tijdelijk in verband met zwangerschapsverlof in de periode van 1 augustus tot en met medio januari 2022. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 65. Verder bieden we je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij van jou?

Een passende opleiding op WO-niveau als orthopedagoog (generalist) of (GZ)-psycholoog aangevuld met de aantekening diagnostiek en enkele jaren gerichte werkervaring. Je bent een zelfstandige professional die de verbinding aangaat met de teams, collega’s, wettelijk vertegenwoordigers en andere disciplines. Je staat open voor onze antroposofische mensvisie.

Je bent deskundig op inhoud en proces en weet een mooie combinatie te leggen tussen het inhoudelijke zorgproces en de organisatiebelangen. Op constructieve wijze weet je verbinding te maken tussen de belangen van de individuele cliënt en die van gemeenschap als geheel. 

Meer info? Interesse in deze vacature?

Wil je meer informatie neem dan contact op met Orthopedagoog Susan Altena op 045-5412451.

Interesse? Reageer dan!

Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 15 mei 2021 je interesse kenbaar te maken. Richt je motivatiebrief en CV aan werkenbij@deseizoenen.org onder vermelding van ‘Orthopedagoog Corisberg’. Op 20 mei a.s. vinden de kennismakingsgesprekken plaats.